פרנטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה על תשובתך המהירה

לידר
    02/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרנטל
    רוני
    01/01/2011

שלום רב,
    אני בתחילת ההריון. התחלתי לקחת פרנטל של סולגאר כאשר המינון המומלץ הוא 3-4 טבליות . אני לוקחת 3 טבליות. אציין כי אני אוכלת טוב ובריא כולל ירקות פירות דגנים מלאים ועוד. לאור העובדה שהתזונה היא תקינה, האם יש דבר כזה עודף ויטמינים ? כלומר האם לדוגמה זה נכון לקחת ויטמין שמכיל לדוגמה 975 מ"ג סידן ליום (שנמצא ב 3 טבליות) בהנחה שאני אוכלת מזונות שכבר מכילים סידן וההמלצה לאישה בהריון היא 1000 מ"ג סידן? הנקודה לא מתייחסת רק לסידן אלא באופן כללי על שאר הרכיבים שבפרנטל.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרנטל

הוספת תגובה

• פרנטל - תגובה

מיכל שלזינגר
    01/01/2011

שלום לך רוני

אין שום בעיה בהריון (ואפילו מומלץ ליטול פרהנטל, גם אם את אוכלת נכון. לצערנו הפירות והירקות אינם עשירים במספיק מינרלים וויטמינים בגלל התדלדלות משאבי האדמה, קיימת גם בעיית ספיגה. לא כל הויטמינים והמינרלים שאנו צורכים נספגים בצורה מספקת, לכן יש ליטול גם פרהנטל.
    בסידן למשל הספיגה מאוד בעייתית, גם אם את צורכת מוצרי חלב וכו', הספיגה של הסידן מאוד בעייתית.
    כמובן שמצד שני, צריכת פרהנטל אינה באה במקום תזונה נכונה , מגוונות ומאוזנת שמכילה את כל הרכיבים הדרושים.
    מטעמי נוחות נסי בחודש הבא לרכוש תוסף פרהנטל של חברה אחרת שאותו יש לצרוך רק אחד ביום (נדמה לי של נוטרילייף / אלטמן).

המשך הריון בריא וקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף בבקשה

לידר
    02/01/2011

שלום מיכל,
    תודה על תשובתך.
    האם ניתן ליטול את הפרנטל עם מוצרי חלב?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרהנטל + ארוחות

מיכל שלזינגר
    02/01/2011

שוב שלום רוני

באופן עקרוני מולטי ויטמינים רצוי לצרוך עם מזון.
    את בוודאי מתכוונת לשאלת הספיגה של הברזל - אני לא יודעת לגבי כל החברות בשוק, אבל בד"כ כשרשום בפורמולה מסוג פרהנטל שיש בה ברזל עדין (gentle iron)
    אז מדובר בברזל שנספג גם בנוכחות הסידן שבמזון.

המשך הריון בריא וקל
    את מוזמנת לשאול כל שאלה נוספת שתעלה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו