יחסי מין בהיריון- מזיק או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין בהיריון- מזיק או לא?
    לין
    05/01/2011

שלום,
    אני בתחילתו של היריון ראשון (עדיין לא ניגשתי לרופא נשים), אתמול לא הצלחתי להתאפק- ובזמן שהתקלחתי עם בעלי, ביקשתי ממנו לדגדג לי את הדגדגן שלי עד שהגעתי לאורגזמה.זה היה פשוט מאוד כייפי! אבל השאלה שלי - האם זה לא מסוכן לעובר שלי? האם בכלל לקיים יחסי מין או להגיע לאורגזמה בלבד בזמן היריון משפיעים לרעה על ההיריון או אין לזה שום קשר?
    בבקשהההה תענו לי בהקדם, אני מזה דואגתתתת
    תודה,
    סול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יחסי מין בהיריון- מזיק או לא? - תגובה

מיכל שלזינגר
    05/01/2011

שלום לך סול

אין כל מניעה לקיים יחסי מין בזמן ההריון. העובר מוגן ברחם, עטוף בנוזלים, קרומים, עצמות האגן.
    אצל חלק מן הנשים יש ירידה בתשוקה ואילו אצל אחרות התשוקה אף מתגברת בגלל זרימת הדם המוגברת לאיזור האגן. איזור השדיים רגיש יותר למגע וכן הלאה.
    בעיות מיוחדות שמגבילות את קיום יחסי המין:
    א. אם שק הנוזלים נקרע (אם הייתה לך ירידת מים).
    ב. אם יש לך דימום נרתיקי.
    ג. אם את חשה בכאבים בנרתיק או בבטן.
    ד. אם נקבעה האבחנה של שלית פתח
    ה. לידות מוקדמות בהריונות קודמים / הפלות מסיבות שונות שקשורות לקיום יחסי מין - כמו רגישות יתר לפרוסטוגלנדינים שנמצאים בנוזל הזרע (במקרה של רגישות לפרוסטוגלנדינים ניתן להשתמש בקונדום).
    ו. אי ספיקה של צוואר הרחם
    חוץ מן המקרים הללו - תהני !!!!

המשך הריון בריא וקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

לין
    05/01/2011

קודם כל באמת תודה על התשובה המהירה.
    אני מבינה שהגעה לאורגזמה גם היא לא משפיעה על העובר שלי, וגם כל ההפרשות המופרשות אחרי האורגזמה או יחסי המין?
    - לא יודעת למה אבל בהתחלה (התחלת ההיריון) היה לי קצת פחות חשק לנשיקות ופחדתי קצת מקיום יחסי מין, עכשיו החשק התגבר ואני יותר רוצה סקס,אני יותר רוצה את בעלי, יותר רוצה שיהיה איתי שיחבק אותי,ינשק אותי (היום בבוקר אף בכיתי קצת וביקשתי ממנו לא ללכת לעבודה ושיישאר איתי בבית-התעוררתי באמצע הלילה והצלחתי לישון בקושי אחרי שעתיים-רק רציתי לחבק אותו ולהיות לצידו) -יש לציין שאני אישה קשורה מאוד בבעלה זה היה כך מאז שהכרנו-מרגישה שעכשיו הקשר נהיה יותר ויותר גדול- האם זה נורמלי? זה אמור להימשך ככה לכל אורך היריון? או שאין לזה חוק מסויים? מה לעשות עם הבכי שאני רוצה את בעלי שיהיה לצידי?
    תודהההה רבה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי - תגובה

מיכל שלזינגר
    05/01/2011

שלום סול

בהריון בגלל השינויים ההורמונליים נשים חוות תחושות שונות, חלקן חוות תחושות שונות ממה שהן רגילות, אחרות חוות תחושות שאופייניות להן, אבל בצורה עוצמתית יותר.
    אם את מרגישה חוסר יציבות רגשית, הצפה רגשית ,מומלץ לפנות לטיפול, יסייע לך להרגע, להרגיש טוב עם עצמך,יקל על הקרובים אלייך.
    בקליניקה אני רואה תוצאות יפות בשילוב של עבודת גוף נפש -
    פרחי באך, דיקור, קינסיולוגיה, דמיון מודרך.

שיהיה לשניכם הריון נינוח, בריא וקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו