כאבי בטן וכאבים בחזה- שבוע 7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן וכאבים בחזה- שבוע 7
    לין
    12/01/2011

שלום,
    הייתי צל הרופא שלי לפני שבוע והוא העריך שאני בשבוע 6 ומתחילה בשביעי. נתן לי כל מיני בדיקות ביניהן בדיקת דם ושתן ואמר לי לחזור אליו לאולטראסאונד ראשון אחרי שהתוצאות של בדיקות הדם יצאו שזה עד ה 23/1.
    שלשום, יצאתי לעבודה עם חולצה דקה ומעליה עליונים דקה, והיה נורא קר- חזרתי הביתה- ולקראת הערב התחילו להופיע לי כאבים חזקים בבטן התחתונה- לא יכולתי להרים את הגב ובכיתי מהכאבים.
    אתמול בלילה, התעוררתי עם כאבים חזקים בחזה בצד ימין כאשר אני נושמת עמוק- אחרי זמן מה זה עבר- כמו כן, היו לי כאבים בבטן התחתונה- נראה לי בשרירים, עד שנכנסתי לעשות פיפי וזה השתחרר קצת. היום בבוקר, אני הייתי רעבה ואכלתי לחמניה עם גבינה משולשת ונס קפה- אני מרגישה כאילו שהאוכל לא מתעכל לי וזה מפריע לי. הרגשתי גם לפתע לחץ בחזה השמאלי לכמה שניות וזה עבר. האם יש ממה לדאוג? האם יש סיבה ללכת לרופא נשים? או שזה הגיוני לשבוע ה7?
    מחכה לתשובה דחוףףף- אני די בלחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן וכאבים בחזה- שבוע 7 - תגובה

מיכל שלזינגר
    12/01/2011

שלום לך אוה

נראה שהתקררת.

התופעות שאת מתארת נראות קשורות להתקררות.
    נוחי בבית. אכלי מרקים חמים ואוכל מבושל.
    המנעי ממוצרי חלב לגמרי עד חלוף התחושות הללו. מוצרי חלב הינם בעלי אנרגטיקה מקררת.
    שתי תה קינמון .

תניחי כרית חימום על הבטן.
    אם מצבך לא משתפר תוך 24 שעות אפשר לפנות לרופא.

הרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו