מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקאה בשבוע 35 עקב צרבתרויטל17/01/2011
היי בוקר טוב
אני בשבוע 35 כל ההריון עבר עליי ללא הקאות וצרבות כמו בלדות קודמות זהו הריון שלישי במספר בשבועות האחרונים אני חשה בצרבות בילתי רגילות האם זה טבעי בשבוע כזה לחוש צרבות? אתמול חשתי צרבת שתקפה אותי כל הלילה ולא נתנה לי לישון לאחר כמה שעות של עינוי הרגשתי שהכל עולה לי ופשוט הקאתי בטירוף ואז נירגע לי הצרבת יש לציין שמעולם בהריונות לא הקאתי רציתי לדעת האם זה מהצרבת המוגברת שתקפה אותי ואם זה יכול להזיק לעובר ומה עליי לעשות חוץ מלשתות אשמח לתשובה מהירה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאה בשבוע 35 עקב צרבת - תגובה
מיכל שלזינגר17/01/2011שלום לך רויטל
ישנן נשים הסובלות מצרבות בהריון, במיוחד בטרימסטר שלישי, כאשר הרחם לוחץ כלפי מעלה.
להלן הנחיות שעשויות לסייע לך:
ארוחות גדולות ומזונות מייצרי גזים מחמירים מצב של צרבות.
הימנעי ממזונות חמוצים וחומציים- עגבניה, לימון, אשכולית וכו'.
הימנעי ממזונות מתובלים ושומניים.
העדיפי אכילת מספר ארוחות קטנות על פני ארוחה אחת גדולה.
הימנעי מצריכת שוקולד, קפה ואלכוהול.
העדיפי ישיבה/ הליכה מיד לאחר אכילה והימנעי משכיבה כשעתיים לאחר האכילה.
הקפידי לשכב במיטתך כשראשך מוגבה בעזרת כריות נוספות.
הימנעי משתייה בזמן הארוחות.
המשך הריון בריא וקל
לידה קלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי ותשובתך מיכל
רויטל17/01/2011ראשית שמחתי על תגובתך המהירה ישר כח אין כמוכם
שנית רציתי לדעת לגבי ההקאה בעקבות הצרבת האם היא לא פוגעת בעובר ?כמו שכתבתי לך בשאלתי אך משום מה פיספסת לענות לי על כך תודה לך שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי ותשובתך מיכל - תגובה
מיכל שלזינגר17/01/2011שלום לך רויטל
אין שום נזק לעובר בעקבות הצרבת.
הנזק ואי הנוחות הם של האם ההרה בלבד.
הקפידי על ההנחיות ששלחתי בתשובה.
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)