מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוגת קרםדסי02/02/2011
היי,
אני מקווה לתשובה מהירה כי אני ממש מבוהלת כרגע.
מתחילת ההריון אני שומרת שלא לגעת בדברים שעלולים להכיל ביצים חיות- ממש קוראת רכיבים של כל דבר מחשיד.
היום הייתה יומולדת בעבודה- ואני לא יודעת מה קרה- כאילו שכחתי לגמרי שאני בהיריון ואכלתי עוגת קרם של שמו- חתיכה די גדולה.
ורק אח"כ נזכרתי שלא הייתי צריכה- שכחתי לגמרי מהנושא של הביצים....
מה אני יכולה לעשות עכשיו??
איך אני יכולה לוודא שהעובר לא נפגע אם חלילה היה חיידק....
אני בשבוע 10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוגת קרם - תגובה
מיכל שלזינגר02/02/2011שלום לך דסי
אין מה לעשות כרגע. קחי נשימה... תרגעי !
נשים רבות טועות ואוכלות דברים שאינן אמורות, חלקן מתוך אי ידיעה, חלקן מתוך אי שימת לב. אבל לשמחתנו מרבית ההריונות מגיעים ללידה עם עובר תקין ובריא (:
בגלל שכל כך נבהלת מהרעיון את יכולה להשתמש ברסקיו רמדי (פרחי באך) כדי להרגע.
או לפנות למטפל שיתאים לך משהו מדויק יותר שבכלל יתאים למצבך הנפשי.
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור לאכול ביצים בהריון?למה
ספיר03/03/2011למה אסור לאכול ביצים לא הבנתי בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם עוגה?
ספיר03/03/2011גם עוגות אסור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם עוגה? - תגובה
מיכל שלזינגר03/03/2011
מותר לאכול עוגות - אבל בכלל לגבי מתוקים כמובן שיש להשתדל לאכול מעט ככל האפשר, בחיים בכלל ובהריון בפרט.
כאשר צורכים מזון שאינו בריא כמובן שזה בא על חשבון מזונות אחרים שלהם גופנו וגופו של העובר זקוק מבחינת הנוטריינטים.
כמובן שיש לקחת בחשבון שאצל חלק מן הנשים (אלו שיש להן נטיה לכך) סוכרת הריונית.
ביצים שאינן מבושלות - אסור לאכול.
הכוונה למשל למוס שוקולד ולקציפות שונות על בסיס קצף ביצים, זאת כדי לא להיות חשופות לסכנה של הידבקות בחיידק הסלמונלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)