מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפות אף בזמן היריון- האם מסוכן ?לין21/02/2011
שלום,
אני בהיריון- שבוע 13. ונתקפתי בהצטננות דיי חזקה שלשום ואתמול- היום זה כבר נחלש קצת- אתמול הייתי אצל רופא הנשים שלי- והוא אמר לי שמותר לי רק אקמול וזהו!!! לא שאלתי לגבי טיפות אף- כי שלשום לא הצלחתי לישון כל הלילה- עד ששמתי טיפה בנחיר אחד- ואתמול שמתי טיפה בכל נחיר. אני נורא מודאגת- האם זה משפיע על העובר? האם זה מסוכן? - ברוך השם, עד עכשיו הכל מתקדם בסדר גמור- וכל הבדיקות שעשיתי היו תקינות והעובר מתפתח כמו שצריך.
אני מחכה לתשובה בהקדם האפשרי, אני נוראאאא בלחץץץץ
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות אף בזמן היריון- האם מסוכן ? - תגובה
הגר סדן21/02/2011חוה שלום
קודם כל-מספר טיפות ששמת לא יכולות להזיק,אז בעניין הזה את יכולה להרגע.
שנית-כדאי לך הבמשך לפני שאת משתמשת בתכשיר כלשהוא לברר אם הוא מתאים
לשימוש בהיריון.
שלישית-יש מספר דברים שאת יכולה לעשות כדאי להקל על הצינון-שתייה מרובה,להוריד
דברי חלב ומתוקים מהתזונה,לאכול מבושל,לאוורר את הבית ממזגנים ותנורים.
את יכולה לחתוך כמה פרוסות בצל ולהניח ליד המיטה בלילה-אמנם החדר מתמלא
בריח הבצל אבל אם זה נסבל מבחינתך זה יכול לעזור ביבוש האף ופתיחתו.
בהצלחה.
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)