מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס לי כבר מהנידנודים של חמותי-לין24/02/2011
שלום,
לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון, אבל אני מבקשת את עזרתכם. אני בשבוע 13, וברוך השם הכל תקין אצלי!! טפו טפו טפו. גיסתי הפילה כמה פעמים והיא נשואה 8 שנים ועדיין בלי ילד. בכל פעם שקורה לי משהו קטן והיא שואלת עלי את בעלי והוא אומר לה היא מפחדת- ישר מתקשרת אלי - "אני מפחדת שיקרה לך כימו שקרה לגיסתך, אני מאוד רוצה שיעברו 9 חודשים בשלום ותלדי כבר, אני מאוד מפחדת..." דייי נמאס לי שהיא משווה אותי לגיסתי!!!!! כאילו, אני רוצה שהיא תהיה כבר אמא, אבל... מה אני אשמה בכך?? - נמאס לי לשמוע את הנידנודים שלה, כל יום היא מתקשרת לשאול עלי ובכל הזדמנות היא אומרת "אינשאללה תמשיכי בשלום, שיהיה לך היריון תקין, שיעבור בשלום, אני מאוד מפחדת שלא יקרה כמו גיסתך" והבעיה שאני מאוד מתעצבנת אבל לא יכולה לכעוס עליה, סה"כ היא רוצה בטובת כולנו. אבל, מה אני עושה???? אני מפחדת מכל כך הרבה נידנודים ודיבורים, חלילה יקרה משהו..
מה עושים?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמאס לי כבר מהנידנודים של חמותי- - תגובה
הגר סדן24/02/2011חוה שלום
בלי להכנס יותר מדי לענייני המשפחה שלך אני יכולה להמליץ לך לטפל בעצמך
ןלדאוג לעצמך.את יכולה לפנות למטפל שמתמחה בנשים בהיריון-הטיפול יכול לחזק
אותך ולתת מענה פיזי וריגשי. אני עושה זאת באמצעות רפלקסולוגיה,פרחי באך
ודימיון מודרך.יש כמובן עוד הרבה דרכים טובות ומועילות.
בהצלחה הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)