3 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 שאלות
    צ'יפופו
    24/02/2011

1. אני אישה בת 40 לפני לידה ראשונה - ורוצה לעשות הכל למען לידה טבעית. אמרו לי ששמן נר הלילה גורם להבשלת צואר הרחם . האם כדאי לקחת? כמה ? מתי?

2. התזונה שלי לא מאוזנת בלשון המעטה - הרבה מתוק , ומוצרי חלב, ופירות מעבר למומלץ . העניין הוא שאני מרגישה שאני זקוקה לזה. האם כדאי להתנזר למרות התשוקה?

3. כל ההריון אני בתחושה קשה. אני חד הורית . האב סובל מאינספור בעיות בריאות . בנוסף לכך אני כבר שנתיים סובלת מפצעים מוזרים , שמדממים ומתקלפים ומקורם כנראה סטרס נפשי. אני סובלת מרגשות קשים של צער וקנאה. האם יש קשר בין מחשבות שליליות לבין בריאותו של העובר?

תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 שאלות

הוספת תגובה

• 3 שאלות - תגובה

מיכל שלזינגר
    25/02/2011

שלום לך

לתזונתה של האם ההרה ומצבה הנפשי יש השפעה רבה על בריאותו של העובר. אינספור מחקרים תומכים בכך.
    ממליצה לך לפנות למטפל שמתמחה בטיפול בנשים הרות שיוכל להדריך אותך בכל התחומים ויסייע לך להרגע - למשל: פרחי באך, דיקור, רפלקסולוגיה, שיאצו
    המטפל יוכל גם להדריך אותך לתזונה נכונה.

הכנה ללידה טבעית - הכי חשוב להיות רגועה !!!
    לגבי שמן נר הלילה החל משבוע 37 ניתן להתחיל ליטול את הכמוסות (על פי הכמות שרשומה על האריזה) ניתן להשתמש גם בשמן נר הלילה לעיסוי פריניאום, ישנן תערובות מוכנות של שמנים שנועדו להכנת הגוף ללידה, בחלק גדול מהן קיים הרכיב של שמן נר הלילה.

מומלץ לשתות גם חליטת עלי פטל - החל משבוע 35 מסייע להכין את הרחם ללידה.

פעילות גופנית - הליכה, יוגה מסייעות להכין את הגוף ללידה.

מאחלת לך המשך הריון בריא וקל
    ולידה קלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

צ'יפופו
    26/02/2011

אשתדל ליישם . הרבה ברכות :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו