שעווה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעווה
    הריונית
    23/12/2007

אני בשבוע 30 וברצוני ללכת לקוסמטיקאית שבעזרת שעווה תוריד שיער מהמשפעה ומאזור הפירנאום. שאלתי היא האם הדבר עלול להיות מסוכן?. זו פעם ראשונה שאני עומדת לבצע זאת.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעווה

הוספת תגובה

• הורדת שיער

ורד לב
    23/12/2007

אולי בגלל שאינני עושה זאת ואינני מכירה את ההליך זה נשמע לי מוזר, אך לא ידעתי שמורידים שיער באזור הפרינאום...מפשעות כן, בהחלט. לא נראה לי שצריהכ להיות בעיה עם העניין. גם הקוסמטיקאית שלך תוכל לומר לך.
    אך להוריד שיער מהפרינאום? זה אזור עמוק מאד בתחתית הגוף. למה לך להסיר משם שערות? ועוד בפעם הראשונה בחייך כשאת בהריון?
    אולי זה משהו שאפשר לחכות איתו עד אחרי הלידה לזמן מה, שהרי מדובר באזור מאד רגיש ומשמעותי ללידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שיער

הריונית
    23/12/2007

היי
    התכוונתי באזור שמסביב לפירנאום כלומר בחלק התחתון החיצוני כמובן.
    כי בזמן הלידה הבנתי שגם כך מגלחים זאת המיילדות ולכן על מנת לא להגיע למצב של גילוח אלא צמיחה מבוקרת יש שעושים שם שעווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע הגיוני בסה"כ

ורד לב
    24/12/2007

שוב, אני לא כ"כ מכירה את התחום הזה ובטוחה שהקוסמטיקאית שלך תוכל להדריך אותך במה שמקובל.
    רק חשוב לי להדגיש שאמנם פעם היו מגלחים את כל היולדות באופן רוטיני והיום, לדעתי, את יכולה לסרב לכך. כלוןמר, זה לא must

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו