מיואשת ודואגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת ודואגת
    הילה
    24/04/2011

היי מיכל,אני בת 35, יש לי בן מקסמים אוטוטו בן 5, הריון טבעי מהיר ותקין,
    הריו שני גם במהירות ובטבעיות אך הוביל להפלה יזומה כתוצאה מכך עברתי היסטורוסקופיה ניתוחית ולאחריה קיבלתי וסת.
    עת רציתי להיכנס להריון הבנתי שהחצוצרות סתומות.

היום קיבלתי תשובה שלילית לאחר טיפול הפריה 3 בו הוחזרו 3 עוברים.
    אני מיואשת ודואגת מאוד מדוע זה לא נקלט !!!

יש לי הרבה ביציות, עוברים מתפתחים יפה רירת מעל 8 ופשוט הם לא נקלטים אני חוששת אולי יש פגיעה ברחם אבל הפרופ' אמר שהרירית יפה ויש מה שישריש את העוברים כמו כן הוסת בצבע אדום ואין מה לדאוג...

שמעתי במקרה השבוע דרך חברה מלוס אנגלס שחובקת היום בת על הרפאוה הסינית והחלטתי לנסות

האם במקרה שלי יש תקווה אני לא מאמינה שאני עוברת את זה אחרי קליטה מיידת פעמיים...
    כמה זמן במקרה שכזה צריך לטפל ומה הרפואה יכולה לתרום לי מבחינת בעיה

תודה רבה רבה חג שמח
    היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת ודואגת

הוספת תגובה

• טיפולי פוריות ורפואה סינית

מיכל שלזינגר
    25/04/2011

שלום לך הילה

הרפואה הסינית יכולה מאוד לסייע בהזרמת דם לאיזור הרחם, שיפור התגובה של הגוף להורמונים , באיזון תופעות הלוואי של הטיפול ההורמונלי המערבי, בהרגעת המצב הנפשי בתקופה לחוצה זו.
    אני משלבת גם טיפול בפרחי באך- לצורך האיזון הנפשי וההרגעה.
    דמיון מודרך - לאותה מטרה.
    במרפאה אני נוכחת פעמים רבות עד כמה רבה ההשפעה והחשיבות של האיזון הנפשי על הצלחת הטיפולים .
    כמו אני משלבת צמחים סיניים ו/או תכשירים הומוטוקסיקולוגיים.
    ממליצה מאוד לשלב את הטיפול בחומרים בנוסף לטיפול בדיקור, מאוד מייעל את התוצאות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו