גרד ופיצעונים בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד ופיצעונים בתחילת הריון
    סיגסיג
    26/04/2011

שלום רב,
    אני בת 43 בהריון ראשון (שבוע 6) ומזה כשבועיים (עם התחזקות בשבוע האחרון), יש לי גרד נוראי בגוף זהחל ברגליים והיום הוא בעיקר בגב (עליון ותחתון) ומעט בידיים ורגליים. הגוף שלי מאוד יבש ולכן אני מורחת שמן שקדים, אבל יש לי מעין נקודות, נקודות של פיצעונים, גם באזור בית החזה ששם הפיצעונים הם אדומים וקצת יותר גדולים. הייתי אצל רופאת עור, אבל היא לא הצליחה לאבחן במה מדובר ונתנה לי רק כדורים של ליסטרין. יש לציין כי אני עם תמיכה של פרוגרסטרון (לאחר טיפול IVF).
    האם יש דרך לאבחן ואולי לטפל בצורה אלטרנטיבית, כי אני ממש סובלת לאורך כל היום מגרד נוראי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרד ופיצעונים בתחילת הריון - תגובה

מיכל שלזינגר
    26/04/2011

שלום לך

מזל- טוב !!!!
    הפרוגסטרון הכניס הרבה "חום" למערכת וזוהי הסיבה על פי הרפואה הסינית לגרד ולפצעונים האדומים.
    אני טיפלתי במקרים דומים לשלך באמצעות הומוטוקסיקולוגיה בשילוב עם הנחיות תזונה מתאימות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. אני אצור קשר.

סיגסיג
    26/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו