גרד / פיטרייה ועוד כל מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד / פיטרייה ועוד כל מיני
    טלי
    29/12/2007

שלום ,
    אני בהריון שבוע 14 , ויש לי 3 בעיות שמציקות לי שאשמח לקבל עליהן עיצות כיצד לטפל :
    1. גרד בוואגינה שמאוד מציק לי.
    2. טחורים- דימום קל בזמן מתן צואה + גרד
    3. רגישות / דלקת בחניכיים

בקיצור אני מתפרקת ...:)
    תודה על תשובות מפורטות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אכן נשמע שיש צורך בטיפול 10,000

ורד לב
    30/12/2007

זו הזדמנות ליישר קו עם הגוף שלך.
    יתכן שאת חווה את העומס של ההריון על איברי הגוף ומערכותיו. עומס, שמן הסתם, הצטבר לו במהלך שנים רבות של אורח חיים שאינו מותאם לגוף. אם זו תזונה שאינה נכונה וחסרה ברכיבים חיוניים שונים, שעות שינה שאינן מספקות, סטרס, לחצים מבית ומחוץ, מחסור בפעילות גופנית, עודף משקל, נטיות גנטיות, אנמיה ועוד ועוד.
    כל אחד והסיפור שלו.

מה שאפשר לעשות עכשיו הוא לנסות להיות עדינים מאד עם הגוף, לטפל בו היטב ולהרגיע אותו.
    הייתי ממליצה על טיפול משולב של תזונה, רפואה סינית, צמחים ופעילות גופנית.
    אפשר בהחלט לטפל בחוסר האיזון ואז תראי תגובות שונות מהגוף.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך משהו לעזור לדלקת החניכיים ?

טלי
    30/12/2007

הי ורד ,
    יש לך משהו לעזרה בדלקת החניכיים - כל מה שמצאתי היו שמנים אתריים שאני לא יודעת אם אני יכולה להשתמש בהם בהריון
    זה ממש דחוף לי
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לורד על החניכיים

קתרינה
    19/01/2008

מתוך ניסיון אישי והכי טיבי שיש מים מהים כל יום 3 פעמים לשטוף את תראי שהתוצאות מהר מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה טעות התגובה לטלי

קתרינה
    19/01/2008

סליחה טעות התגובה לטלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקש מאנאמה שתכנס לפה לעניין השמנים

ורד לב
    31/12/2007

ויטמין C עשוי לעזור, כדאי ויטמין C עם ביופלבנואידים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי טלי

אנאמה מילר
    01/01/2008

גם אני בהיריונות שלי סבלתי מדלקות חניכיים יותר תכופות מברגיל. המערכת החיסונית נחלשת קצת ואז זה מגיע.
    כמה המלצות לגבי דלקת חניכיים-
    אכן לא כדאי שמנים אתריים שהם חריפים מאוד ולא מתאימים לשלב זה של ההיריון.
    אבל, כן יש פתרון טוב אחר.
    אני ממליצה על חליטת מרווה חזקה לגרגור - לא לבליעה או - גרגור עם מים ארומטיים של ציפורן (קונים מספקים מסוימים של שמנים אתריים אם תרצי הפנייה, פני אלי במייל האישי שלי: [email protected]) .
    כמו כן, אני ממליצה לך על מעבר למשחת שיניים טבעית "פרדונטקס" שעושה נפלאות בתחזוקת החניכיים גם ללא היריון.
    כמו כן, לחברת ראן צמחים יש מיצוי צמחים שמתאים לטיפול בחניכיים ואני שמה אותו מקומית על החניכיים באזור הנפוח כי זה חריף. את יכולה להיכנס לאתר שלהם ולקרוא על המוצרים שלהם או ליצור איתם קשר ישירות www.ranherbs.com
    לגבי הגרד בוואגינה - גם שם אפשר להיעזר במים ארומטיים באמבט ישיבה.
    וכמובן, כפי שורד המליצה לטחורים ולחיזוק המערכת החיסונית שלך, עבודה עם תזונה חשובה מאוד.
    אם תתקדמי בהיריון לחודשים מתקדמים יותר ועדיין תסבלי מטחורים, או לאחר הלידה, כן יהיה אפשר לעזור עם תערובות שמנים אתריים - אבל לא בשלב זה. בשלב זה, הכי חשוב לעבוד על איזון פנימי עם תזונה, צמחים ולהיעזר בכל מה שהצעתי למעלה.
    בהצלחה ובריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דווקא כן שמנים

ערן
    30/01/2008

אני לא מסכימה איתכן.
    אני השצמשתי בהריון בשמנים לדלקות חניכיים חוזרות (ואביא פה את המצכון אם תרצו).
    צריך רק לדעת באיזה שמנים להשתמש ומה אסור בהריון.
    אני לא מכירה משהו שעוזר לדלקות חניכיים בהריון יותר משמנים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה טוב לשמוע דיעות שונות

ורד לב
    03/02/2008

אם כי חשוב לזכור שמקרה פרטי (שהולך טוב) אינו מעיד בהכרח על הכלל.
    לשם כך אנחנו מייעצות פה כנשות מקצוע ולאו דווקא מנסיוננו האישי.
    טוב לשמוע שניסית דברים שעבדו בשבילך, אם כי, כפי שכתבת, כדאי לקבל המלצות נכונות ומתאימות למצב. במיוחד בהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמנים

ערן
    03/02/2008

אני אשת מקצוע.
    מטפלת בשמנים ובפרחי באך, רפלקסולוגית בכירה, בעלת השכלה גם בשיאצו, אקופרסורה (ג'ין שין דו), עיסוי, ועוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו