שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אריק
    31/12/2007

האם הגיוני שבשבוע 18 יהיו לי כאבים בגב תחתון אחרי הליכה מרובה / עמידה של 10 דק' תוך כדי שטיפת כלים ? בתחילת ההריון היו לי כאבי גב נוראיים בלילה והיה לי קשה להסתובב מצד לצד . הרופא שלי אמר כי זה כלל לא קשור להריון כי אני בשבוע מאוד צעיר (הוא כ"כ הרגיז אותי בנימה המזלזלת שלו שאמר את זה....) אפשר לקבל המלצה לטיםול טבעי בכאבי הגב?

כמו כן, יש לי דקירות בנרתיק.....מדי פעם אך לא בתדירות מטורפת , יש לי מעין דקירות קלות בתוך הנרתיק ממש בפנים למעלה . ממה זה יכול להיות ? האם זה מעיד על משהו ? האם יש טיפול טבעי לבעיה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• טיפול בכאבי גב

נוגה סיני
    31/12/2007

אשמח להפנות אותך למטפל במחשבת הגוף באיזור מגורייך. מאמינה שזה יתן מענה לבעייה. היכן את מתגוררת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בהחלט יכול להיות קשור להריון

ורד לב
    31/12/2007

אני מכירה נשים שמייד עם כניסתן להריון מרגישות את הגב, או מקומות מועדים לפורענות אחרים בגופן.
    כאילו יש איזה סימון מהגוף- זה חשוב עכשיו! טפלי בי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו