מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה וגרד בהריוןלימור703/01/2008
שלום
אני בשבוע 14 להריון
יצאה לי לפני כמה ימים פריחה שמגרדת בטירוף ברגליים יריכיים ובמתניים
מה אפשר לעשות עם זה עם בכלל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי??
לימור705/01/2008אודה על מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שאנאמה תענה
ורד לב06/01/2008לא דילגו עלייך, יידעתי את אנאמה על שאלתך והיא ודאי תענה לך בקרוב.
בינתיים הנה תשובה שהיא ענתה על שאלה דומה בפורום אחר אותו אני מנהלת: http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ShowMessage-eng.asp?LangCode=Heb&ID=4116021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון זהו זמן שיודע להעלות יפה
אנאמה מילר06/01/2008תגובות אלרגיות כאלה ואחרות.
הדבר מעמת אותך עם הצורך לבדוק היטב את הרגלי הצריכה שלך בתזונה ובעיקר במוצרי הקוסמטיקה והטיפוח הטבעיים בהם את משתמשת כולל סבונים ושמפואים ואבקות ומרככי כביסה.
עברי לדברים היפו אלרגניים, אולי מוצרים לתינוקות, אולי מוצרים טבעיים כאלה ואחרים עדינים יותר.
בדקי מה מעורר את הפריחה.
אפשר להרגיע את הגרד באמבט עם קורנפלור או שיבולת שועל.
לשתות הרבה ולחכות שיעבור זעם.
להימנע מחומרים מגרים את העור וביחוד סבונים.
אם זה מדרדר ומחמיר - ראי רופא עור לפחות להבחנה.
בהצלחה ורפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשתיכן:) ואם אפשר בהקשר עוד מש
לימור706/01/2008משהו קטן..
אני לא יודעת אם זה קשור לאלרגיות..אבל אני לא מפסיקה להתעטף האף שורף העיניים שורפות
האף מנוזל....וקוצר נשימה
יש משהו טבעי שאפשר לקחת?
ולגבי הגרד והפריחה הייתי אצל רופא עור נתן משחה עם סטרואידים ולא עזר הדבר היחידי שהקל קצת זה ג'ל אלוורה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אכן קשור
אנאמה מילר06/01/2008הגוף שלך מאוד רגיש כרגע ומגיב לחומרים בסביבה.
חשוב ביותר לחזק את הגוף בתזונה נכונה ואולי דיקור וצמחים. לחזק מערכת חיסונית ומצב כללי.
להימנע מחומרים אלרגניים עד כמה שאפשר.
לטפל מערכתית ולא רק נקודתית עם משהו שיקל על הסימפטומים. כי הכול קשור בהכול.
גשי להיות מטופלת. אולי אפילו ברפואה משלימה דרך קופת חולים. או פרטי תלוי באפשרויותייך הכספיות.
קחי את הדבר ברצינות וטפלי בעצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלף תודות על התשובות המהירות:)
לימור706/01/2008אני מוכנה לנסות הכל רק שיפסיק כי אני מאד סובלת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)