שאלה לגבי פיזיותרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי פיזיותרפיה
    ד"ר יובל ד
    13/07/2011

שלום רב..
    אני סובלת כבר מספר ימים מכאבים בגב התחתון, עם סטייה של הגוף שמאלה...אורתופד נתן לי כדורי אטופן והפנה אותי לטיפולי פיזיותרפיה ואמר שקיים חשש לפריצת דיסק. לאחר הטיפול הראשון בפיזיו באמת הורגשה הקלה, אך הכאב ממשיך בשינויי תנוחות..כמו שאני קמה אחרי שיבה ממושכת או הולכת יותר מרבע שעה... מתי צפוי הכאב להיפסק? האם שכיבה מומלצת כל היום? ואיך עובדים עם הבעיה הזו בהנחה שמדובר בעבודה מול מחשב? שאלה נוספת- האורתופד נתן לי חופשת מחלה של שבועיים- האם מותר לי לחזור לעבודה לאחר שבוע או שצריך לנוח ולשכב באופן מוחלט? (חוששת מהידרדרות במצ אם אני אחזור לעבודה..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי פיזיותרפיה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי פיזיותרפיה - תגובה

אורן דיסקין
    15/07/2011

לילך שלום
    מחקרים מראים כי שכיבה ממושכת בשל כאבי גב רק מחמירה את הבעיה ואף מאריכה את זמן ההחלמה. הסימפטומים שאת מתארת מתאימים לגירוי של דיסק בין אם זה ״פריצת דיסק״ או הגדרה קרובה אחרת. השתדלי להמנע מישיבה ממושכת של 30 דק ויותר ע״י קימה והסתובבות לפני החזרה לישיבה. לפי דבריך הטיפול הועיל לכן המשיכי בטיפולים בקשי תרגילי לתרגול עצמי בבית ( הוכח ע״י מחקרים כעוזר בשיקום).
    לגבי משך הזמן בו תסבלי מהכאבים לצערי איני יכול להתנבע משום שהדבר מאד אישי ושונה בין אנשים.
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו