מחפש פיזיוטרפיסט פרטי לתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש פיזיוטרפיסט פרטי לתינוק
    אני - גבר
    15/07/2011

שלום, בני בן 3 חודשים ושבוע. הופנה לפיזוטרפיסטית ילדים בגלל טורטקוליס קל . כמו כן הראש שלו עדיין נשמט , ולא מסוגל להרים את הראש במצב שכיבה. לפי מה שהוסבר לי (ילד ראשון ואין לנו נסיון ..) בגיל זה אמור כבר להחזיק את הראש יציב ולהרים ראש.
    ה-20 דקות אצל הפיזיוטרפיסטית ילדים בקופת חולים לא מספק, אני עושה איתו גם תרגילים בבית , אבל הוא מתנגד ובוכה .
    אני מחפש פיזיוטרפיסט/ית מתמחה בתחום שתגיע אלי הביתה באופן פרטי ותקדם את הילד במהירות האפשרית.
    יש אפשרות להפנות אותי בבקשה? מה דעתך בנושא עצמו?
    תודה

אלכס - אב טרי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחפש פיזיוטרפיסט פרטי לתינוק - תגובה

אורן דיסקין
    15/07/2011

אלכס שלום,
    טיפול בתינוק לצורך שיפור כח שרירי הצוואר הוא חשוב ולצערי אין תינוק אשר אוהב לשתף פעולה כאשר קשה לו. עליך להבין שבמידה ותחוס על התינוק אתה רק מוותר לו ולא עוזר לו. נסה ככל שביכולתך לעניין אותו ולסקרן אותו ע״י רעשנים קשקשנים ציורים וכד׳ הרבה קולות וקריאות בשמו. אתה יכול לעשות זאת כאשר הוא עובד בזמנים קצרים של כחצי דקה מספר פעמים ובהדרגה פרקי זמן ארוכים יותר ובכל מקרה לא לוותר למרות הבכי. שים לב לעוצמת ואופן הבכי האם הוא כבר ׳עייף׳ או שהוא ׳נעלב׳ ולפי זה תדע האם אפשר להמשיך. בקש מהפיזיותרפיסטית שתראה לך כיצד לתרגל ועשה כמותה ככל שתוכל. מעבר לכך תוכל ליצור איתי קשר במייל [email protected] עבור שאר המידע שאתה מבקש.
    לבריאות ובהצלחה אורך רוח וסבלנות
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו