חיכוך בעצמות עם צליל של "קליק"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיכוך בעצמות עם צליל של "קליק"
    A
    19/07/2011

שלום,
    לפני בערך חצי שנה הייתה לי תנועה חדה ומהירה שבעקבותיה נתתי צעקה והרגשתי שמשהו זז ,הייתי בטוחה שזה כלום ושזה יעבור אבל הכאב נמשך ואז עברתי שני צילומי ריינטגן,משחות,תרופות,אנטיביוטיקה (שלא הועילה כלל) ושוב הלכתי לאורתופד,כי בפעמים הראשונות זה היה אמבולטורי.
    ולבסוף הוחלט על פגישות של חצי שעה כל שבוע בערך של פיזיותרפיה,אז עברתי טיפול של זרמים חשמליים ואח"כ הכאב רק הלך וגבר,כלומר שעתיים אח"כ הרגשתי ממש מאובנת בלי יכולת לזוז כאב ממש!
    המקום של הכאב הוא בצוואר,בגב העליון,לכיוון השחמות אבל בעיקר ב 3 מקומות שזה בין החוליות שמחברות את פלג הגוף העליון לראש..אני יכולה להזיז מצד לצד את הראש ולישמוע צליל כזה של חיכוך בסחוס וגם למשוך את הגב באלחסון כלפי מטה וגם אותו הצליל מלווה בתחושה של חיכוך..בקיצור כאילו הגב שלי רעוע חלקית..הרגשה מציקה ולא נוחה.
    אשמח לשמוע דעה בעיניין..
    המון תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיכוך בעצמות עם צליל של "קליק" - תגובה

אורן דיסקין
    19/07/2011

שלום, למרות שתארת המון פרטים המידע שמסרת אינו שימושי ללא בדיקה במכון.
    נסי טיפול במכון הכולל תרגילים וטיפולים מנואליים ולא רק אלקטרותרפיה.
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו