ריסוק מרפק זרוע יד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריסוק מרפק זרוע יד שמאל
    ענבל
    31/07/2011

שלום לכולם,נפלתי על מרפק יד שמאל וריסקתי את המרפק ועוד שברים לאורך הזרוע,עברתי ניתוח לפני כחודש של 6 שעות להרכבת ה"פאזל"של המרפק,התחלתי ללכת למכון פיזיותרפיה שעוזרים בעזרת מכשיר להרים לי את היד ולהזיז לי את הזרוע והמרפק, אבל בבית שאין לי את המכשיר הנ"ל איך אני יכולה להזיז את היד? אני מאוד רוצה לקדם את הפעילות של היד ומאוד קשה לי האם יש פתרון שאפשר לעשות בבית?
    אשמח אם תעזרו לי...
    ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריסוק מרפק זרוע יד שמאל

הוספת תגובה

• ריסוק מרפק זרוע יד שמאל - תגובה

דני ליבנה
    31/07/2011

ביד שרה משאילים את המכשיר שנקרא CPM למרפק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסוק מרפק

מירי
    28/11/2012

נפלתי בחדר כושר ורסקתי את המרפק עברתי ניתוח בקפלן מכרו לי מכשיר לא יודעת את שמו די יקר זה לא האישו הבעיה שהאיש מכירות של המוצ ר הציג את החידוש האחרון בתחום כאשר לא רציתי זה היה מגושם בעיתי לא נוח סרבתי בקשתי להחזיר את המוצר
    איש המכירות הגיע עם הרופא המנתח ונאמר לי חד משמעי שאם לא אתמש במוצר הניתוח שעברתי לא יסתדר לי וכל העבודה של המנתח לחינם זה נראה לי חשוד כמובן שהנתיח הצליח לשכנע המור אצלי קשה לי איתו אשמח לקבל תשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסוק מרפק - תגובה

דני ליבנה
    06/12/2012

ממכתבך לאברור באיזה מכשיר מדובר אני מניח שמדובר במכשיר שמניע את המרפק באם מדובר במכשיר זה הוא חשוב לשלב הראשוני אבל לאחר מכן ישנה חשיבות לטיפול פיזיוטרפי מלא .
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר CPM לזרוע

מנחם שובל
    18/09/2014

שלום,
    נפלתי מסולם ושברתי את המרפק. עברתי נתוח לאיחוי ובתהליך ההחלמה הומלץ לי על שמוש ב CPM לזרוע.
    בכללית/הנדסה רפואית לא הצליחו לעזור לי, ביד-שרה מכירים את המכשיר אבל לא הצליחו לאתרו
    היכן ניתן לרכוש/ לשכור את המכשיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר CPM לזרוע - תגובה

דני ליבנה
    18/09/2014

המכשיר יקר מאוד תבדוק בחברת מדטכניקה
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו