מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריסוק מרפק זרוע יד שמאלענבל31/07/2011
שלום לכולם,נפלתי על מרפק יד שמאל וריסקתי את המרפק ועוד שברים לאורך הזרוע,עברתי ניתוח לפני כחודש של 6 שעות להרכבת ה"פאזל"של המרפק,התחלתי ללכת למכון פיזיותרפיה שעוזרים בעזרת מכשיר להרים לי את היד ולהזיז לי את הזרוע והמרפק, אבל בבית שאין לי את המכשיר הנ"ל איך אני יכולה להזיז את היד? אני מאוד רוצה לקדם את הפעילות של היד ומאוד קשה לי האם יש פתרון שאפשר לעשות בבית?
אשמח אם תעזרו לי...
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריסוק מרפק זרוע יד שמאל - תגובה
דני ליבנה31/07/2011ביד שרה משאילים את המכשיר שנקרא CPM למרפק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסוק מרפק
מירי28/11/2012נפלתי בחדר כושר ורסקתי את המרפק עברתי ניתוח בקפלן מכרו לי מכשיר לא יודעת את שמו די יקר זה לא האישו הבעיה שהאיש מכירות של המוצ ר הציג את החידוש האחרון בתחום כאשר לא רציתי זה היה מגושם בעיתי לא נוח סרבתי בקשתי להחזיר את המוצר
איש המכירות הגיע עם הרופא המנתח ונאמר לי חד משמעי שאם לא אתמש במוצר הניתוח שעברתי לא יסתדר לי וכל העבודה של המנתח לחינם זה נראה לי חשוד כמובן שהנתיח הצליח לשכנע המור אצלי קשה לי איתו אשמח לקבל תשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסוק מרפק - תגובה
דני ליבנה06/12/2012ממכתבך לאברור באיזה מכשיר מדובר אני מניח שמדובר במכשיר שמניע את המרפק באם מדובר במכשיר זה הוא חשוב לשלב הראשוני אבל לאחר מכן ישנה חשיבות לטיפול פיזיוטרפי מלא .
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר CPM לזרוע
מנחם שובל18/09/2014שלום,
נפלתי מסולם ושברתי את המרפק. עברתי נתוח לאיחוי ובתהליך ההחלמה הומלץ לי על שמוש ב CPM לזרוע.
בכללית/הנדסה רפואית לא הצליחו לעזור לי, ביד-שרה מכירים את המכשיר אבל לא הצליחו לאתרו
היכן ניתן לרכוש/ לשכור את המכשיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר CPM לזרוע - תגובה
דני ליבנה18/09/2014המכשיר יקר מאוד תבדוק בחברת מדטכניקה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?