כאבים באזור הקדמי של השוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באזור הקדמי של השוק
    טל
    03/08/2011

שלום,
    אני בן 14.2 אני משחק כדורסל ומתאמן 5 פעמים בשבוע,
    יש לי כאבים באזור הקדמי של השוק,כבר שנה וקצת.בשנה שעברה עשיתי מיפוי עצמות והוא היה תקין,ובכל פעם שאני הולך לאורטופוד ואומר לו שיש לי שם כאבים אז הוא אמר לי שאני צריך לנוח כי זה שברי מאמץ,אני נח חודשיים, וזה עדין מידי פעם כואב לי.התחלתי לפני חודש לעבוד בחדר כושר ואני עושה רק תרגילים סטטים,
    עוד שבוע וחצי אני אמור להתחיל להתאמן שוב,תוכל להגיד אם כדי להתחיל להתאמן או להמשיך לנוח.
    תודה רבה טל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באזור הקדמי של השוק

הוספת תגובה

• כאבים באזור הקדמי של השוק - תגובה

אורן דיסקין
    05/08/2011

טל שלום, במידה והרופא צודק וזה אכן שברי מאמץ או אולי כאבי גדילה פעילות מתונה לאורך זמן אמורה להקל עליך ולשמור על כושר. אין בדבריך מספיק מידע על מיקום הכאב כדי שאוכל להתייחס יותר מכך.
    לבריאות אורן דיסקין 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים באזור הקדמי של השוק

טל
    06/08/2011

הכאבים הם בערך באמצע של השוק,ובמהלך השנה זה לא תמיד כאב לי היו חלקים של העונה שזה ביכלל לא כאב והיו חלקים שזה כאב מאוד.מתי שזה כאב אמרו לי לשים קרח וזה עזר מאוד.הפרטים ה אלה יעזרו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים באזור הקדמי של השוק - תגובה

אורן דיסקין
    06/08/2011

הפרטים שמסרת אכן מכוונים לאותן אבחנות שהוזכרו קודם לכן. ההמלצות נשארות וכן מאחר וקרח עוזר לך המשך להשתמש בכך בעת כאבים.
    לבריאות אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו