מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים עזים אחרי פיזיותרפיהנטע05/08/2011
שלום,
אני סובלת כבר די הרבה זמן מכאבי גב תחתון ובתקופה האחרונה הייתי בטיפולי פיזיותרפיה מטעם קופת חולים. אתמול היה הטיפול השישי והאחרון בסידרה.
האם אחרי שישה טיפולים לא אמור להיות שיפור?
אחרי הטיפול של אתמול בקושי יכולתי ללכת מרוב כאבים וגם עכשיו אני סובלת מכאבים עזים וזה אחרי שבשבוע שעבר היו לי כמה ימים של שקט, כמעט ללא כאבים.
אני גם מתרגלת יוגה ועושה תרגילים אחרים שלפעמים עוזרים לי.
איך זה שאחרי הטיפול יש לי כאלה כאבים ומה אפשר לעשות כדי להתאושש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזים אחרי פיזיותרפיה - תגובה
אורן דיסקין06/08/2011נטע שלום
בעולם מושלם הטיפולים היו מועילים מיידית ולאחר כל טיפול היית מרגישה כאילו אין לך יותר בעיות. לצערנו אין המצב כך.לכן לעיתים לאחר טיפול יש רגישות מקומית שמופיעה מיד לאחר הטיפול או מספר שעות מאוחר יותר. במידה והכאב חזק נסי לטפל כפי שאת עושה בכאבים אחרים. כמוכן נסי לבצע את התרגילים שלימדו אותך במהלך טיפולי הפיזיותרפיה.
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?