דלקת באיכלס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת באיכלס
    יובל
    05/08/2011

אהלן,
    שחקן כדוריד ,בן 24
    מזה כ8 חודשים אני סובל מבעיות בגיד אכילס און אנד אוף.....בהתחלה זה הופיע בתנועות מסויומות כמו שינויי כייון או נחיתות קצת עקומות,אח''כ היתה לי גם התקצרות שכזאת לעומת הגיד ברגל השניה .עשיתי פפיזיוטרפיה ,מתיחות וחיזוק התאומים על מדרגה...ואז חזרתי לשחק.....היתה רגשה של הקלה קצת....עכשיו בפגרה התחלתי לעשות אימוניי ניתורים...וסקאוטים והכאב חזר ....ממש אני מרגיש אותו במישוש...והוא גם מקוצר לעומת הרגל השניה....עכשיו נחתי איזה כמה ימים והוא נרגע....עדיין אבל מקוצר וכואב במנחים מסוימים.....מה לעשות?....האם עוד פעם להירגע עם הניתורים ?....לחזור על הרוטינה ולקוות לטוב אולי הפעם הוא יחלים.?.....אולי יש איזה רעיון אחר?...אגב יש לי מדרסים דיי טובים ...הנעלים סבבה....ועשיתי גם MRI לפני איזה חצי שנה שראו בו בורסיטיס רקטורקלי ...משהו כזה...בכל אופן הכאב השתנה מאז הייתי אומר....

תודה מראש יובל....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת באיכלס

הוספת תגובה

• דלקת באיכלס - תגובה

אורן דיסקין
    05/08/2011

יובל שלום,
    גידים שונאים שינויים כלומר עליך להתמיד בתרגול שבסופו לא כואב לך וכן 24 שעות לאחריו אין כאבים. במידה ואתה מגיע למצב בו כואב לך סימן שהגזמת ולכן עליך להפחית עומס ולחזור לתרגול שלא הכאיב לך. בכל ניסיון להגביר עומס עשה זאת בדרוג מתון ביותר בכדי לעמוד בקריטריונים אותם הזכרתי קודם לכן.
    בהצלחה אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו