מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת באיכלסיובל05/08/2011
אהלן,
שחקן כדוריד ,בן 24
מזה כ8 חודשים אני סובל מבעיות בגיד אכילס און אנד אוף.....בהתחלה זה הופיע בתנועות מסויומות כמו שינויי כייון או נחיתות קצת עקומות,אח''כ היתה לי גם התקצרות שכזאת לעומת הגיד ברגל השניה .עשיתי פפיזיוטרפיה ,מתיחות וחיזוק התאומים על מדרגה...ואז חזרתי לשחק.....היתה רגשה של הקלה קצת....עכשיו בפגרה התחלתי לעשות אימוניי ניתורים...וסקאוטים והכאב חזר ....ממש אני מרגיש אותו במישוש...והוא גם מקוצר לעומת הרגל השניה....עכשיו נחתי איזה כמה ימים והוא נרגע....עדיין אבל מקוצר וכואב במנחים מסוימים.....מה לעשות?....האם עוד פעם להירגע עם הניתורים ?....לחזור על הרוטינה ולקוות לטוב אולי הפעם הוא יחלים.?.....אולי יש איזה רעיון אחר?...אגב יש לי מדרסים דיי טובים ...הנעלים סבבה....ועשיתי גם MRI לפני איזה חצי שנה שראו בו בורסיטיס רקטורקלי ...משהו כזה...בכל אופן הכאב השתנה מאז הייתי אומר....
תודה מראש יובל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באיכלס - תגובה
אורן דיסקין05/08/2011יובל שלום,
גידים שונאים שינויים כלומר עליך להתמיד בתרגול שבסופו לא כואב לך וכן 24 שעות לאחריו אין כאבים. במידה ואתה מגיע למצב בו כואב לך סימן שהגזמת ולכן עליך להפחית עומס ולחזור לתרגול שלא הכאיב לך. בכל ניסיון להגביר עומס עשה זאת בדרוג מתון ביותר בכדי לעמוד בקריטריונים אותם הזכרתי קודם לכן.
בהצלחה אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?