מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיקום לאחר ניתוח בכף הרגלאור09/10/2011
שלום רב. שמי אור בן 29. לפני חודשיים שברתי את כף רגלי במסרקים 2-4 שברים מרוסקים מרובים כתוצאה מנפילה. בניתוח קובעו מסרקים 3 ו2 כמוכן בוטל מפרק 2 ומפרק 3 שוחזר. עכשיו הורד הגבס והועברתי למגף לדריכה חלקית. אני עובר טיפולי פיזיוטרפיה לשיפור תנועתיות. רציתי לדעת אם יש דרכים לעזור לגוף לשקם את העצמות השרירים והרקמות הרכות. תזונה נכונה, תוספי תזונה או טיפולים חדשים. כל דבר שאפשר לעשות כדי להקל ולעזור לגוף ישמח אותי מאד.
כמו כן רציתי לשאול על פי נסיונכם בתוך כמה זמן אוכל לחזור לתפקוד מלא.. כרגע שבועיים לאחר הורדת הגבס אני יכול לשים את רוב משקל גופי על הרגל כשאני נעזר בקביים ובמגף והתנועתיות באצבעות ובקרסול משתפרת מעט כל יום. אשמח גם לדעת כמה טיפולי פיזיוטרפיה הייתם ממליצים לעשות בשבוע ובאיזו אינטנסיביות צריך להיות הטיפול עצמו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום לאחר ניתוח בכף הרגל - תגובה
דני ליבנה09/10/2011עצם התחלת טיפולי פיזיוטרפיה עוזרתלתהליך השיקום והריפוי תזונה נכונה ותוספים בהחלט מוסיפים לגוף אבל אינם מזרזים את תהליך הריפוי , זמן השיקום תלוי במס מרכיבים כך שקשה להגדיר טווח זמן מדויק יכול לנוע בן מספר שבועות למספר חודשים
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותכם
אור11/10/2011בשעה טובה הצלחתי ללכת ללא עזרת הקביים כשאני נועל מגף דריכה. אני מבין שהדריכה היא חלק חשוב מתהליך השיקום כי היא מעודדת שקיעת סידן ומחזירה לפעולה את השרירים אך אני מרגיש שבגלל הכאב ועיפות הרגל התרגול הביתי של הפיזיוטרפיה נפגם. האם הדריכה נחשבת לחלק בלתי נפרד מהפיזיוטרפיה או שעדיף לתת לרגל לנוח ולעבוד על טווחים וגמישות כף הרגל? אני פונה אליכם בגלל שאני מבין שכרגע אני בתקופה קריטית אבל בגלל החגים קשה מאד לקבוע טיפולים סדירים. כמו כן חשוב לי לשמוע מספר דעות מלומדות. תודה על העזרה.
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותכם - תגובה
דני ליבנה11/10/2011אין קשר דריכההינה חלק משמעותי מתהליך השיקום עלכן יש לתרגל טווחים וחיזוק שרירים וכן דריכה .
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהaheuo
נתי26/03/2012e
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?