אי שיפור תוצאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי שיפור תוצאות
    אלי
    09/10/2011

שלום אני סובל מתת פריקות בכתפיים וחוסר יציבות כללית עקב גמישות יתר. עברתי הרבה טיפולי פיזיותרפיה - מתיחות (למרות שכואב לי עדיין מאוד והבנתי שאסור היה לי לעשות תנועות כאלה לכתפיים עקב החוסר יציבות) חימום חשמל ותרגילים.
    הכל לא עזרו והשרירים שקצת נבנו לא עזרו לחוסר היציבות. כמו כן אני סובל מעקמת בינונית.
    השאלה שלי מה נותר לעשות? פיזיותרפיה לא עוזרת לי וניתוח לא בא בחשבון. האם אפשר לטפל בכתף עם אולטראסאונד? האם ניתן לבקש זאת מהפיזיותרפיסט? האם אפשר לדרוש את זה במידה והוא חושב שאין צורך? הרי הלכתי לפי דרכו כבר שנה וחצי ואין שיפור להפך.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי שיפור תוצאות

הוספת תגובה

• אי שיפור תוצאות - תגובה

אורן דיסקין
    11/10/2011

אלי שלום
    אתה יכול לדרוש מה שאתה רוצה אך צפה לחוסר שיתוף פעולה. אולטראסאונד לא יטפל בחוסר היציבות. במקרה הטוב בו הוא יכוון בדיוק על גורם כאוב בכתף, תתכן השפעה בהפחתת הכאב.
    בחוסר יציבות ניתן לטפל אך ורק בחיזוק ולמידה של השרירים המקיפים את הכתף לייצב אותה. זוהי עבודה קשה וממושכת
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו