גב תחתון ושחיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גב תחתון ושחיה
    נמרוד
    24/10/2011

שלום ! אני בחור כבן 33. בשנה האחרונה ולאחר ישיבה ממושכת לצורך לימודים הופיעו אצלי כאבי גב תחתון די חזקים שאפשר לומר כי בקיץ היה השלב האקוטי ביותר. בצילום סיטי אובחן יישור לורדוזיס מותני. מאז המצב פחות או יותר השתפר אף כי הכאבים לחלוטים לא חלפו. בחודשיים האחרונים התחלתי באימוני שחייה עצמאיים בשיטת ה ti ואני שוחה כפעמיים בשבוע בסגנון הגב והחתירה. העניין הוא שהבחנתי שלעיתים לאחר התרגול כאבי הגב מתחזקים למעשה. אני מאוד נהנה מספורט זה ורציתי לשאול אם ישנה המלצה כלשהי שתוכלו לספק, אשמח מאוד.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גב תחתון ושחיה

הוספת תגובה

• גב תחתון ושחיה - תגובה

אורן דיסקין
    24/10/2011

נמרוד שלום
    יישור הלורדוזה יכול לנבוע מהתפחות בצורה זו או מפגם מולד או בשל כאבי הגב התחתון
    במידה והסיבה היא הגורם האחרון שציינתי עליך לטפל בגב התחתון ע"י גמישות של הגפיים התחתונות בעיקר למתוח את שרירי הירך האחוריים,וכן לעבוד על גמישות עמוד השדרה וחיזוק שרירי הבטן העמוקים - לא ה"קוביות" בחזית הבטן. מאחר והם המייצבים של עמוד השדרה . עבור כל אלו לאחר בדיקה תוכל לקבל במכון הפיזיותרפיה.
    לבריאות ושחיה נעימה אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

נמרוד
    25/10/2011

תודה על התגובה המהירה אך מדוע מתגברים הכאבים אחרי השחייה? האם כדאי לי לעשות הפסקה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו