חופש הבעת דעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חופש הבעת דעה
    אורן לרנר
    24/11/2011

שלום למנהלי הפורום היקרים,
    אני תמה האם השימוש וההשתתפות בפורום מוגבלים ואסורים למגזרים שונים באוכלוסייה? האם התשובה המקצועית לשואלים בפורום מותרת רק למנהליו, או שהחוכמה נתונה גם לאנשי מקצוע אחרים, ושמיעת עצותיהם יכולה רק לגוון את נקודות המבט, ולהיטיב , בסופו של דבר עם האוכלוסייה הנדרשת לפורום זה?
    אני מתיחס לתשובה שלי לנדב שפורסמה אתמול, ושהבקר עדיין הופיעה, ובאורח פלא נעלמה לה.
    אני מקווה שמדובר באיזשהו סוג של טעות, ולא במדיניות מכוונת.
    תודה,

אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חופש הבעת דעה

הוספת תגובה

• חופש הבעת דעה - תגובה

דני ליבנה
    24/11/2011

אני לא יודע על מה אתה מדבר כשאנשים פונים לפורום הפניה היא לאותם אנשים המנהלים את הפורום והדעה הינה מקצועית ,בעקבות ייעוץ כזה או אחר שאנשים מעונינים לקבל ממנהלי הפורום וכלאחד אחר יכול להביע את דעתו
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חופש הבעת דעה

אורן לרנר
    24/11/2011

שלום דני,
    לא הבנתי את תגובתך. אתה טוען שלא היתה תגובה שלי שנמקה, או שהיתה וזה לגיטימי שנמחקה?

אורן לרנר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חופש הבעת דעה - תגובה

אורן דיסקין
    26/11/2011

אורן שלום
    האתר נועד לענות לשאלות של אנשים בנוגע לפיזיותרפיה. דני ליבנה ואני משתדליםכמיטב יכולתנו לעזור ואיןמניה. שאנשים אחרים יביעו את דעתם כל עוד כל אחד יודע את מקומו. הכוונה היא שמאחר ואנו לא מפרסמים את עצמנו ולא מפרסמים בעלי מקצוע כאלה ואחרים, אנו לא ממליצים על אף אחד מתוך כוונה לא לפגוע ולא להאדיר , בתשובתך חתמת את שמך עם דם המרפאה ומספר טלפון ולכך איננו מוכנים.
    בהצלחה בכל אשר תפנה.
    אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חופש הבעת דיעה

עומר
    27/11/2011

שלום אורן ודני,
    אני עוקב אחרי השרשור שלכם בנושא שבכותרת, ולא הייתי מתערב אילולא חשבתי שיש כאן חוסר תום לב. בעוד אתה טוען במפורש כי אינכם מפרסמים את עצמכם וכי הורדתם את תגובתו של אורן לרנר בגלל שפרסם שם המרפאה שלו ומספר הטלפון, אתם עושים בדיוק אותו דבר (כתובת ומספר טלפון) בחתימת כל אחד מהתגובות שלכם. יצא לי גם לקרוא את תגובתו של אורן טרם נמחקה, ועלי לציין שנראתה מקצועית ומקיפה, ללא הפניה בוטה לשרותיו.
    לתשומת ליבכם,
    עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חופש הבעת דיעה - תגובה

אורן דיסקין
    27/11/2011

עומר שלום
    אין כאן המקום להתנצחות ובתשובתי אליך אני מסיים את הפרשה.
    האתר חותם בשמנו ולכן מצורפת כביכול חתימתנו. מעבר לכך אנו מקדישים לגולשים מזמננו ועושים זאת כמיטב יכולתנו מבלי לקבל תמורה כלשהי, אם שמת לב אין בתשובותינו הזמנה למרפאות שלנו ואנו נוהגים לא להמליץ על עצמנו או בעל מקצוע אחר. אי לכך אין כאן סתימת פיות כפי שמשתמע מדבריך או מדבריו של אורן לרנר. אני מוחה בתוקף על רמיזותיך המיותרות וקח זאת לתשומת ליבך.
    במידה ואתה יכול או רוצה להחליף אותנו אתה מוזמן לפנות להנהלת האתר ולהתנדב
    אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו