כף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כף הרגל
    יובל
    20/01/2012

שלום לפני חודשיים בערך אובחן אצלי plantar faciitis בשתי כפות הרגליים וניתנו לי תרגילים כדי להגמיש את הקשת.הכאבים שחשתי היו במרכז כף הרגל,כביכול מהקשת אל פנים כף הרגל .הכאבים החלו רק כשרקדתי או התאמנתי כלומר במהלך פעילות אירובית או סקווטים ומכרעים.הכאבים הם כאבים שמחייבים אותי להפסיק כי אני פשוט לא מסוגלת לסבול אותם .בזמן מנוחה או הליכה קלה הם לא מופיעים. בנוסף הפסקתי להתאמן ולרקוד מה שהיה חלק ניכר מהחיים שלי ונורא קשה לי בלי אלה. התחלתי ללכת לפיזיותרפיה וגם עם מדרסים כבר קצת יותר מחודש.המדרסים לא עוזרים ויותר מזה,כשאני נועלת את נעלי הספורט שבתוכן המדרסים והולכת הליכה קלה הכאבים מתחילים.התרגילים לא כל כך עוזרים ולכן התחלתי אתמול טיפול אולטראסאונד.
    בבקשה תגידו לי שיש תקווה ויש עוד אפשרויות לפתרון הבעיה,אני מאוד מאוד מתוסכלת ומיואשת.
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כף הרגל

הוספת תגובה

• כף הרגל - תגובה

אורן דיסקין
    20/01/2012

יובל שלום,
    יש תקווה,תני לטיפול באולטראסאונד הזדמנות אך נראה לי שיש מקום לגשת לאורטופד המתמחה בכף רגל אשר ינסה לראות האם האבחנה הראשונית אכן מתאימה גם עכשיו. כמוכן חפשי פיזיותרפיסטים המתמחים בטיפול ברקדנים. תוכלי למצוא דרך הרשת
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו