מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבקש להגיב בנוגע למצבי הבריאותידוד02/02/2012
שלום רב רופאים נכבדים. אני בן52. לא מעשן. מזה כחצי שנה אני סובל מכאבים עזים ברגל שמאל,כאבי ברך שמאל היתכווצויות שרירים וכאבים לאורך הקרסול וכף הרגל,גם כשאני נוגע בברך שמאל ומעסה מסביבו ולאורך הקרסול וכף הרגל. בהליכה רגלית אינני חש בכזה כאב. הכאבים חזקים יותר במהלך עליה במדרגות,בישיבה ממושכת וכל בוקר הכאבים מעירים אותי. לפי צילומי רנטגן של ברכיים וקרסוליים ואולטראסאונד ברכיים ודופלר עורקי רגליים+emg,הכל תקין. לפי מיפוי עצמות של כל השלד-שינוים ניווניים קלים בברך שמאל. לא מבין לא ברור ולא נקלט למחשבה בריאה ולוגית- איך זה שכל מה שצולם ורואים במיפוי עצמות של כל השלד,מדוע לא רואים ברנטגן ואולטראסאונד וemg? עוד שאלות:לדעתכם הערכתכם ממה אני סובל? מה גורם למה,מה קשור למה ומה מקרין לאן בהקשר לדבריי שציינתי לעיל? האם עליי לבצע בדיקה/ות נוספת/ות כלשהי/ן? טיפול כלשהו ידני ו/או תרופתי? זריקת אפידורל תחת שיקוף במקום ספציפי? כל יום מהבוקר עד הלילה אותם כאבים במקומות שציינתי לעיל. תודה רבה מראש עבור התייחסות ותגובתכם בהתאם לשאלותיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקש להגיב בנוגע למצבי הבריאותי - תגובה
אורן דיסקין04/02/2012דוד שלום.
מיפוי עצמות היא בדיקה הסוקרת את כל הגוף בפעם אחת לעומת בדיקות רנטגן emg ואחרות אשר מתמקדות באזורים ספציפיים לפי הנחיות הרופא. הרופאים ששלחו אותך לבדיקות הנ"ל ניסו לבדוק מספר גורמים העושיים להסביר את מקור הבעיה. רנטגן לצורך בדיקה גרמית ומפרקית בברך, emg לצורך בדיקה של המערכת העצבית בגפה התחתונה,דופלר ואולטראסאונד לצורך בדיקה של כלי הדם ורקמות רכות באותו אזור נבדק.
איני יודע האם נבדק גם עמוד השדרה התחתון שלך יתכן שאתה חש בהקרנות של כאב ממוקר זה.
קשה מאד להגיע למסקנה מהו הטיפול הנכון מאחר ומצד אחד עדיין אין אבחנה ומצד שני דרך הרשת חסר הרבה מידע שאמור להתקבל בראיון אישי לפני הטיפול. זה מוביל אותי להמליץ לך לפנות למכון הפיזיותרפיה לצורך ניסיון של אבחנה וטיפול ובתקווה ששם יימצא המזור לסבלך.
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?