שאלה בנוגע למדרסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע למדרסים
    נטע
    07/02/2012

שלום,
    מקווה שזה המקום הנכון לשאול,

השבוע פניתי למכון אורתופדי על מנת להזמין מדרסים, זאת מכיוון שיש לי קשת גבוהה בכף הרגל, מה שגורם לכאבים בכריות כף הרגל אחרי הליכה ממושכת או מאמץ גופני אחר. מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני פונה לרכישת מדרסים אני ממש לא מבינה בזה ואשמח לייעוץ:
    זוג המדרסים שהוצע לי מסוג EVA ומחירו (אחרי הנחה) יצא 1,117 ש"ח! אני תוהה האם מדרסים אמורים באמת להיות כל כך יקרים? אני לא בטוחה שהייתי חייבת לרכוש מדרסים כל כך יקרים, רק שבזמן שהייתי במכון חשבתי שזה מה שאני צריכה.

אשמח להסבר איך בוחרים מדרסים, מה המחירים בדר"כ ובעיקר האם זה באמת הכרחי להוציא אלפי שקלים על מדרסים או שגם מדרסים זולים יותר יכולים להיות טובים במקרה שתיארתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע למדרסים

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע למדרסים - תגובה

דני ליבנה
    07/02/2012

על מנת להעריך אם את צריכה מדרסים זה טעון בדיקה הכוללת בדיקת הליכה עמידה וכדומה ,הסכומים שגובים על מדרסים אין ספק שהם מוגזמים גם כאשר עושים מדרסים ביומכניים ושימוש בCNC
    מדרסים ביומכניים הםקשיחים יחסית עשויים מגרפית ויש מיצב עקב וציפוי רך ותפקידם לשנות מנח בזמן נשיאת משקל, ישנם מדרסים רכים שאחד החומרים שבשימוש הוא EVA שתפקידם לחלק עומס בכף הרגל ולספוג זעזוע , כפי שאמרתי ישנה הגזמה מסוימת במחירים אישית לגביך קשה לענות ללא בדיקה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדרסים

אורי
    30/05/2012

שוק המדרסים הוא שוק פרוע
    כדאי לבצע השוואת מחירים לפני שמזמינים מדרסים בהתאמה אישית
    ניתן לפתוח דפי זהב ולברר עם 2-3 מכונים אורטופדים באיזור מגוריך, דרך נוספת היא להכנס לאתר מדרסים נט ולראות הצעות ממכונים בעיר ספציפית, העיקר תבדקי היטב במקום לבחור שרירותית מכון אקראי, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדרסים - תגובה

דני ליבנה
    30/05/2012

שוק המדרסים אינו פרוע ולא היתי ממליץ לפתוח דפי זהב ולמצוא משהו באופן אקראי
    יש בהחלט לחפשאת אותם טכנאים עם הבנה ביומכנית של כף הרגל שהם היותר מקצועיים ולפנות אליהם ולא לכל אחד שמחליט שהוא יודע וחלק ניכר מאלה העושים מדרסים כלל אינם מבינים מה הם עושים אז כך שכדאי לבדוק היטב
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו