מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקמתמור10/02/2008
אני מקווה שזה הפורום הנכון לזה..
גיליתי לא מזמן שיש לי עקמת לא קלה..
אני בת 15 וחצי וגיל עצמותיי 15. לא סובלת לעיתים קרובות מכאבי גב.
האורתופד המליץ על חגורת גב מפלסטיק 23 שעות ביום ולא נתן עליה הרבה פרטים.
הוא נתן לי הפנייה לשניידר.. יכול להיות ששם יגידו שיהיה מספיק פיזיותרפיה וספורט? יש תרגילים פשוטים מומלצים שכדאי לי לעשות בינתיים?
ומה זה בעצם החגורה הזאת?
הבנתי שהמינימום ללכת איתה הוא שנה וחצי... ואז אני פשוט מפסיקה? ולא יכול להיות שפיתאום זה יחזור? אה והאם להחליף מזרון\מיטה יכול לעזור..
כל התייחסות תעזור... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מור
ליאור בן אלטא10/02/2008אין שום סיבה שבשניידר יציעו לך להסיר את החגורה. החגורה נועדה למנוע החמרה של העקמת ולכן חשוב מאוד! שתצמדי להמלצות האורטופד. אני יודע שהחגורה מציקה, לא נוחה, מעצבנת וכו' אבל היא מאוד חשובה. בשניידר גם ידריכו אותך להמשך תרגילים נוספים. ההפסקה של החגורה באה לאחר גיל ההתבגרות משום שנמצא שבגיל זה ישנה הסכנה הגדולה להחמרה במצב העקמת.
אני מציע פשוט לגשת לשניידר ושם ידריכו אותך בכל הפרטים. תרגישי טוב ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?