מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דעתכם הערכתכם בנוגע למצבי הבריאותידורית22/03/2012
שלום רב לכם.
אנא מכם,בכל לשון הבקשה,להגיב לפנייתי אליכם בהקשר למצבי הבריאותי.
אני בת50. מזה כשמונה חודשים אני סובלת מכאבי גב תחתון,ירכיים צדדיים ואחוריים ברכיים ומסביבם,לפעמים תחושת הירדמות זרמים שרפה ונימולים מסביב לקרסוליים וכפות רגליים,במיוחד רגל שמאל.
תחושות מסביב לקרסול וכף הרגל,אני חשה בהם במיוחד ביציאה מחוץ לבית,במהלך הליכה מהירה ואיטית. בישיבה ובשכיבה אינני חשה בהם כמו לאחר יציאה מהבית במהלך הליכה רגלית.
רופא משפחה ואורטופד אצלנו בקופת חולים כללית,אין להם שמץ של מושג לדבריי,מקור לכאבים ותחשות במקומות שציינתי,מה גורם למה ומה מקרין לאן ואופן הטיפול.
עד כה רופא משפחה ואורטופד היפנו אותי לבדיקות ואיבחון אצל נוירולוג,כירורג כלי דם, צילום רנטגן רגליים במלואן ואולטראסאונד דופלר עורקי רגליים+emg, הכל תקין.
מיפוי עצמות של כל השלד: שינויים ניווניים קלים בברך שמאל. סביר להניח שלא עשיתי עד כה בדיקות נוספות כלשהן?
אבקש דעתכם הערכתכם הצעתכם בנוגע למצבי הבריאותי. תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתכם הערכתכם בנוגע למצבי הבריאותי - תגובה
אורן דיסקין24/03/2012דורית שלום
עושה רושם שהרופאים מנסים למצוא את הסיבות לסימפטומים שהצגת ולכן את נשלחת לבדיקות הרלוונטיות. התחושות שלך המתבטאות בתחושת שריפה נימול וכד' אינן ממקור גרמי או מפרקי ברגל, כנראה המרכז הוא הגב התחתון שלך ובאזור זה צריך לנסות להתחילך בטיפול בכדי להקל עליך.
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?