מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברך נפוחהיפעת09/07/2012
לפני 13 שנה עברתי אורטוסקופיה - קרעתי את המיניסקוס. היום לאחר 13 שנה אותו ברך התחילה לכאוב ולהיות נפוחה. אולי שחיקת סחוס??. השבוע אקבע תשובה שעשיתי אמ.אר.אי. של הברך. עשיתי פיזיוטרפיה, הדריכו אותי לעשות תרגילים לחיזוק הברך. הכאבים חלפו לאחר תרופה שקיבלתי "ארקוקסיה 90 מ"ג. שאלתי: הפיזיוטרפיסטית עשתה לי כאילו אולטרסאונד על הברך ואחרי זה הניחה מין פלסטר לאורך הברך, ואמרה לא להוריד אותו, אם ירד -ירד. אמרה שזה תומך. ברצוני לדעת מה תפקיד הפלסטר, מדוע אסור להורידו?. ומדוע הכאבים חלפו והנפיחות ממענת לרדת. אני מרגישה כבדות בברך שאפילו גורם לי לחולשה כללית.ורואים הבדל בין ברך שמאל לימין. ברך ימין זאת שעברה אורטוסקפיה לפני 13 הנתחילה להתנפח. ואם זה שחיקת סחוס זה אמור להתנפח?!. אם אין לי כאבים בברך אני חייבת לעשות בבית תרגילים לחיזוק הברך? ואם כן כמה זמן???? . הרבה תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברך נפוחה - תגובה
דני ליבנה11/07/2012גורמי הנפיחות יכולים להיות כתוצאה מגירוי הסינוביה בברך עלרקע פגיעה במיניסקוס גוף זר וסינוביטיס ראשית כדאי לראות ממצאי הMRI ולאחר מכן לבצע הערכה ולהתאים טיפול שהפלסטר יכול להועיל במידת מה התאוריה של הפלסטר הינה שזה יכול לעזור בהורדת נפיחות ,אבל אם לא נח אפשר להוריד וכן לאחר המימצאים להתאים טיפול שיקומי לברך \
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
השואלת11/07/2012בתשובה של האמ.אר.אי שקיבלתי אמש היה כתוב: (עד כמה שזכור לי אני פשוט בעבודה..): ממצא פתולוגי לא ברורה, גוש שומן מתחת לעור, ציסטה קטנה ע"ש בייקר, הדלדלות שרירים. מה זה אומר לך??? הרבה תודה. הכאבים חלפו בברך , אך הברך כבדה וגורמת לי עייפות יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?