ברך נפוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברך נפוחה
    יפעת
    09/07/2012

לפני 13 שנה עברתי אורטוסקופיה - קרעתי את המיניסקוס. היום לאחר 13 שנה אותו ברך התחילה לכאוב ולהיות נפוחה. אולי שחיקת סחוס??. השבוע אקבע תשובה שעשיתי אמ.אר.אי. של הברך. עשיתי פיזיוטרפיה, הדריכו אותי לעשות תרגילים לחיזוק הברך. הכאבים חלפו לאחר תרופה שקיבלתי "ארקוקסיה 90 מ"ג. שאלתי: הפיזיוטרפיסטית עשתה לי כאילו אולטרסאונד על הברך ואחרי זה הניחה מין פלסטר לאורך הברך, ואמרה לא להוריד אותו, אם ירד -ירד. אמרה שזה תומך. ברצוני לדעת מה תפקיד הפלסטר, מדוע אסור להורידו?. ומדוע הכאבים חלפו והנפיחות ממענת לרדת. אני מרגישה כבדות בברך שאפילו גורם לי לחולשה כללית.ורואים הבדל בין ברך שמאל לימין. ברך ימין זאת שעברה אורטוסקפיה לפני 13 הנתחילה להתנפח. ואם זה שחיקת סחוס זה אמור להתנפח?!. אם אין לי כאבים בברך אני חייבת לעשות בבית תרגילים לחיזוק הברך? ואם כן כמה זמן???? . הרבה תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברך נפוחה

הוספת תגובה

• ברך נפוחה - תגובה

דני ליבנה
    11/07/2012

גורמי הנפיחות יכולים להיות כתוצאה מגירוי הסינוביה בברך עלרקע פגיעה במיניסקוס גוף זר וסינוביטיס ראשית כדאי לראות ממצאי הMRI ולאחר מכן לבצע הערכה ולהתאים טיפול שהפלסטר יכול להועיל במידת מה התאוריה של הפלסטר הינה שזה יכול לעזור בהורדת נפיחות ,אבל אם לא נח אפשר להוריד וכן לאחר המימצאים להתאים טיפול שיקומי לברך \
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

השואלת
    11/07/2012

בתשובה של האמ.אר.אי שקיבלתי אמש היה כתוב: (עד כמה שזכור לי אני פשוט בעבודה..): ממצא פתולוגי לא ברורה, גוש שומן מתחת לעור, ציסטה קטנה ע"ש בייקר, הדלדלות שרירים. מה זה אומר לך??? הרבה תודה. הכאבים חלפו בברך , אך הברך כבדה וגורמת לי עייפות יתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו