מדרסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדרסים
    יעקב
    29/07/2012

שלום!
    אני בן 23 ומשרת כחייל. מאז ומתמיד אני סובל מפלטפוס, ומטופל שנים ארוכות במדרסים מותאמים אישית ע"י הטבעה בספוג. כשקיבלתי הפניה מהצבא ליצירת מדרסים, הספק הצבאי לקח ממני הטבעת ספוג, אך כשלקחתי את המדרסים עצמם קיבלתי משהו שלא היה מותאם לרגליי, ונדרשתי ללכת איתו שבועיים ולחזור ע"מ שיצקו ע"ג זה שכבה נוספת לאחר שתתקבל צורת הרגל שלי. האם יכול להיות דבר כזה במדרסים שנוצרים ע"י הטבעת ספוג של הרגל, או שהאינסטינקט שלי נכון ולא יכול להיות שלאחר שלוקחים הטבעה צריך התאמה נוספת לרגל? בכל הפעמים בהם קניתי מדרסים באזרחות לא נתקלתי בדבר כזה, למותר לציין שבינתיים אני נאלץ לסבול עם מדרסים שחוקים ומכאבי רגליים וגב, ואני כבול בבירוקטיה הצהלי"ת שלא מאפשרת לי לפנות לספק אזרחי נורמאלי...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדרסים

הוספת תגובה

• מדרסים - תגובה

דני ליבנה
    29/07/2012

מה השאלה ?
    עקרונית ישנם מספר גישות ללקיחת מידה למדרס גבס ספוג שציינת שימוש בCNC וכן יש כאלה שאפילו לא לוקחים הטבעה אז כך שכנראה הגישה המצוינת אינה מתאימה למקרה שלך .
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו