מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ברצוני לדעת עוד פרטים עלגיא הפנר30/08/2012
שלום ברצוני לדעת פרטים על מכשיר בשם מכשיר לטיפול ולשיכוך כאבים משלב TENS + EMS
שלום זה חצי שנה אני סובל מכאבים בשורש כף יד עברתי טיפול תרופתית נוגדי דלקת. זריקות סטראוידים.. ניתוח ארטוספקיה שבסופו של דבר לא היה כלום ביד ..אני עדין סובל מאותו כאב ביד ימין.. במהלך סיבוב היד למצב סופינציה הכאב כביכול מאוד קשה ולא מאפשר לי לעשות פעילות ספורטיבית עברתי פיזותרפיה אמרו לי שזה כאב עצבי שהמוח עדין מאתר שיש בעיה ביד ובעצם היד בריאה והסף עצבים גובה אני עושה פיזותרפיה כל יום עם פלסטלינה רפואית וכל דבר שהמליצו לי רציתי לדעת האם טיפול בEMS +TENS יעזור בטיפול הכאב . הכאב לא מאפשר לי לעשות סיבוב של היד ולא מאפשר לי לעשות פעילות ספורטיבת מבחינת חדר כושר משקולות..האם בקופת חולים פגישה אצל פיזותרפיסט יש את המכשיר הנל שאוכל לדעת האם הוא יעזור לי? אשמח לעזרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ברצוני לדעת עוד פרטים על - תגובה
דני ליבנה30/08/2012המכשיר הנל לשיכוך כאב וגירוי שרירי אני לא יודע מאין שאבת אינפורמציה שהEMS ופלסטלינה זה הטיפול . ישנו טיפול פיזיוטרפי מותאם ויעיל לענין שיוכל לעזורלך לפתור את הבעיה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמ
גיא הפנר30/08/2012לא שאבתי ..אני מנסה אני מטופל על ידי פיזותרפיסט בתרגילים ספציפים כבר שבועים ואין כל השתפרות במצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמ - תגובה
דני ליבנה30/08/2012שיפור הינו תהליך שלוקח זמן גם הפיזיוטרפיסט יכול לשנות טכניקות טיפוליות במידה ואין שינוי
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?