שלום ברצוני לדעת עוד פרטים על

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ברצוני לדעת עוד פרטים על
    גיא הפנר
    30/08/2012

שלום ברצוני לדעת פרטים על מכשיר בשם מכשיר לטיפול ולשיכוך כאבים משלב TENS + EMS

שלום זה חצי שנה אני סובל מכאבים בשורש כף יד עברתי טיפול תרופתית נוגדי דלקת. זריקות סטראוידים.. ניתוח ארטוספקיה שבסופו של דבר לא היה כלום ביד ..אני עדין סובל מאותו כאב ביד ימין.. במהלך סיבוב היד למצב סופינציה הכאב כביכול מאוד קשה ולא מאפשר לי לעשות פעילות ספורטיבית עברתי פיזותרפיה אמרו לי שזה כאב עצבי שהמוח עדין מאתר שיש בעיה ביד ובעצם היד בריאה והסף עצבים גובה אני עושה פיזותרפיה כל יום עם פלסטלינה רפואית וכל דבר שהמליצו לי רציתי לדעת האם טיפול בEMS +TENS יעזור בטיפול הכאב . הכאב לא מאפשר לי לעשות סיבוב של היד ולא מאפשר לי לעשות פעילות ספורטיבת מבחינת חדר כושר משקולות..האם בקופת חולים פגישה אצל פיזותרפיסט יש את המכשיר הנל שאוכל לדעת האם הוא יעזור לי? אשמח לעזרה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום ברצוני לדעת עוד פרטים על - תגובה

דני ליבנה
    30/08/2012

המכשיר הנל לשיכוך כאב וגירוי שרירי אני לא יודע מאין שאבת אינפורמציה שהEMS ופלסטלינה זה הטיפול . ישנו טיפול פיזיוטרפי מותאם ויעיל לענין שיוכל לעזורלך לפתור את הבעיה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמ

גיא הפנר
    30/08/2012

לא שאבתי ..אני מנסה אני מטופל על ידי פיזותרפיסט בתרגילים ספציפים כבר שבועים ואין כל השתפרות במצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמ - תגובה

דני ליבנה
    30/08/2012

שיפור הינו תהליך שלוקח זמן גם הפיזיוטרפיסט יכול לשנות טכניקות טיפוליות במידה ואין שינוי
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו