מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים וחום אחרי טיפול טנס בצוואראלנה31/10/2012
שלום רב,
אני סובלת מזה מספר שנים מכאבים באים והולכים בצוואר.
לאחר שהכאב החל להקרין לחזה ולשכמות הופנתי לפיזיותרפיה.
בפגישה השניה עברתי טיפול עם מכשיר טנס שהרגיש לי חזק מדי וארוך מדי.
והפיזיוטרפיסט שם לי משחת רדיאן על האיזור - בלי ששאל על רגישויות והאם זה בסדר מצידי.
באותו הערב הצוואר, רצועת הכתפיים והגב העליון התחילו להרגיש יותר תפוסים וכואבים.
האזור היה חם למגע ועלה לי קצת החום ל37.2.
יום למחרת הכאבים התחזקו עם הקרנות לאזורים חדשים ושרירים אחרים. התנועה של הידיים הושפעה גם. הרגשתי חולה, מותשת, והכאבים בגב וצוואר היו כשל דלקת ולא כאב של שרירים תפוסים.
יום למחרת הרגשתי יותר טוב, אך השרירים עדיין כואבים יותר מאשר לפני הטיפול.
האם זה בסדר או הגיוני שטיפול בטנס יגרום לתופעות לוואי שכאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים וחום אחרי טיפול טנס בצוואר - תגובה
אורן דיסקין31/10/2012אלנה שלום
לא ידוע לי על מקרים בהם הטיפול בטנס גרם לעליית חום, עד כמה שאני מבין התופעות עליהן את מדווחת נשמעות כמו שפעת, איני מתיימר לאבחן אותך דרך האתר לכן אני מציע לך להמתין ולראות כיצד תרגישי בימים הקרובים כמוכן דברי עם הפיזיותרפיסט שלך על כך ועל זה שהרדיאן גורם לך לגירוי חזק
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
כפיר בן גליל21/11/2012זה נשמע כאילו הטיפול היה חזק מדי וגרם לראקציה כזו. ראקציה עד חמישה ימים היא הגיונית. צריך להתאים את סוג ועוצמת הטיפול ליכלות של המטופל לקבל.. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?