כדורסלן לחוץ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורסלן לחוץ....
    מיכאל
    09/11/2012

שלום רב היו לי כאבים מטורפים בברך,משהו כמו חצי שנה עשיתי פיזיוטרפיה והממצא היחיד שמצאו בMRI היה בצקת בLFC בסוף לא הית ברירה ועשיתי ניתוח ארטו.
    בניתוח מצאו נזקים שטחיים ב-20 מעלות וב-50 מעלות בLFC בסחוס אז שייפו לי את האזורים האלו וכן בוצע שחרור לטראלי לפיקה.
    הבעיה שאני שבועיים וחצי אחרי הניתוח הולך כבר רגיל עושה אופניים וכו..אבלללל יש לי את אותו כאב בזוויות כמו שהיה לפני הניתוח שבעצם בגלל הכאבים האלו עשיתי את הניתוח.
    חשוב לציין שיכולתי לפני הניתוח לרוץ וכו רק בכיפוף בזוויות מסוימות זה היה כואב ועכשיו שבועיים וחצי אחרי הניתוח באותם זוויות יש לי את אותו הכאב.
    האם זה הגיוני?ואם כן מתי מתחילים להרגיש הקלה בכאבים שהיו לפני הניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורסלן לחוץ....

הוספת תגובה

• כדורסלן לחוץ.... - תגובה

אורן דיסקין
    09/11/2012

מיכאל שלום
    נראה שהניתוח לא פתר את חידת מקור הכאבים ולכן למרות שטיפל בבעיות נוספות שיש לך בברך הרופא לא פתר את הבעיה שבגללה ניגשתם לניתוח.
    לכן זה הגיוני שכואב. מצד שני שבועיים וחצי לאחר ניתוח היא תקופה קצרה של החלמה ונראה שאתה מתקדם מהר יותר מאחרים. בדרך כלל לוקח בין 4 ל 6 שבועות לחזור לתפקוד מלא .... אז יש לך עוד זמן. המשך לחזק שרירים ולעבוד על תרגילי קואורדינציה ושיווי משקל, הוסף בהדרגה תרגילי כדורסל בסיסיים
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל השאלה שלי הית..

מיכאל
    09/11/2012

האם שבועיים וחצי אחרי זה מספיק זמן כדי שהכאב יחלוף?או צריך עוד זמן..ואם הכאב לא חלף איך אוכל לחזור לשחק כדורסל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל השאלה שלי הית.. - תגובה

אורן דיסקין
    10/11/2012

מיכאל שלום
    רוב האנשים עדיין חווים כאבים בטווח הזמן הזה,חלק יותר וחלק פחות.
    מומלץ לא לבצע פעילות ספורט נמרצת עם כאבים מאחר והכאב מסמן שישנה בעיה.
    החזרה למשחק צריכה להיות רק לאחר שהתאמנת לבד ותרגלת קליעה,צעד וחצי וכד׳ ללא הפרעה. לאחר מכן מול יריב שיפריע בהדרגה וכאשר אתה חש בטוב ובטוח בעצמך תוכל לחזור לשחק. עליך לתרגל קפיצה על רגל אחת ולהשוות לשניה בכדי לראות האם קיים הפרש ביכולת של הרגל המנותחת לעומת הבריאה וכד׳....
    מקווה שתוכל לחזור לשחק בהקדם כפי שרצית...
    לבריאות אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו