מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש טיפול מיטביעמית04/12/2012
בגיל 60 ,פעיל פיזית,, לפני שנה בus נמצא הסתיידות בכתפים,פיזיוטרפיה במכון הנותן שרות למכבי ,עזרה מאוד הכאבים פסקו לפני חודש עפתי מהאופניים,שבר פשוט ללא תזוזה ולאא כאבים במרפק ימין,קרע חלקי ssp באורך 1 סמ עם נוזל בתוכו בחלק הבורסלי,הודגמו הסתיידויות באורך 1.2 סמ סמוך לאחיזה מבנה גרמי אי סדירות קלה בשטח gt כל היתר תקין האוטופד הפנה לפיזיוטרפיה ולא הסביר מה קורה?האם סביר? הפיזיוטרפיה בסניף מכבי ,טענה שאני צריך לראות אותה כמו שרואים קרדיולוג??? ,לא עשתה כלום רק נתנה לי קצת תרגילים הביתה??? התעצבנתי ,קבלתי הפנייה למכון פרטי הנותן שרות למכבי,שם עזרו לי לפני שנה, הם עושים לי פזיוטרפיה בכתף ימין ,(הם בלחץ זמן נורא,כל 10 דקות עוד מטופל)יש להם מוטיבציה,המטפלת 10 דקות עושה פיזיוטרפיה, מפעילה אותי ורצה לאחרים וחזרה,נתנה לי גם תרגילים הביתה, הכאבים הנוראיים בלילות שככו,מגבלת התנועה הקשה בכתף ימין משתפרת, התחילו כאבים קלים והרגשת חולי בכתף עם כל הפעלה רציפה של כתף ימין,הקלדה,שטיפת כלים,הליכה ארוכה,מדי פעם חריקות, האם טיפול פרטי עשוי לשפר המצב בהשוואה לטיפול הקיים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקש טיפול מיטבי - תגובה
אורן דיסקין04/12/2012עמית שלום
עושה רושם שכאשר מטפלים בך ומכוונים אותך בתרגילים מצבך משתפר לכן אם יקדישו לך יותר מ10 דקות בטיפול תתקדם יותר. צר לי שאתה חווה את "נפלאות" הטיפול בקופות החולים זה לא צריך להיות כך!
הפיזיותרפיסטים יודעים את העבודה אך לא מאפשרים להם מבחינה כלכלית ולכן המטופלים סובלים.
לגבי הממצאים החדשים בהם הסתיידות - אם הבנתי נכון זה היה אחד הממצאים עוד קודם לנפילה לכן זה סביר.
הנפילה הוסיפה שבר וקרע ולכן מצבך הורע ביחס למה שהיה קודם.
המשך לטפל ולתרגל ובמידת הצורך פנה לטיפול פרטי וודא כמה זמן המטפל יקדיש לך.זה אמור להיות מקיף יותר
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?