כאב חזק במהלך פיזיוטרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חזק במהלך פיזיוטרפיה
    דן
    16/03/2013

שלום!
    הלכתי לפיזיוטרפיה עקב כאב כרוני בכתף והפיזיוטרפיסטית בהתחלה אמרה לי לשכב על הבטן והתחילה ללחוץ מאוד חזק על עמוד השדרה בכמה מקומות. כל לחיצה היתה ארוכה ומאוד חזקה וכואבת. היא אמרה שהיא בודקת אם יש הקרנה משם לכתף הכואבת. בסוף התברר שאין קשר ועברנו לתרגילי כתף שונים.
    השאלה שלי היא האם הלחיצות שהיא עשתה לי על עמוד השדרה נחוצות והאם הכוח שהיא הפעילה היה סביר? אציין שבקושי התאפקתי מהכאב שהרגשתי בעת הלחיצות שלה על עמוד השדרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב חזק במהלך פיזיוטרפיה

הוספת תגובה

• כאב חזק במהלך פיזיוטרפיה - תגובה

דני ליבנה
    17/03/2013

כדאי שתשאל את הפיזיוטרפיסטית שטפלה בך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה פיזיוטרפית

נועה בן-שטרית
    18/03/2013

דן שלום,
    במהלך הבדיקה הפיזיקלית, הפיזיותרפיסט בודק האם כאבי הכתף נובעים ממקור צווארי.
    חלק מן הבדיקה הוא מישוש החוליות. בדיקה זו עלולה להפיק כאב כלשהו.
    מאחר והפיזיותרפיסט אינו מסוגל לחוש את כאבך, חשוב מאוד שתדווח מה אתה מרגיש בכדי שיוכל להתאים את בדיקתו למצבך.בנוסף, המידע שתמסור במהלך הבדיקה יסייע לפיזיותרפיסט להגיע לאבחנה מדוייקת ולמציאת מקור הבעיה.
    אני מסכימה עם קודמי וממליצה לך לשוחח עם הפיזיותרפיסטית שלך.

בברכה,
    נועה בן-שטרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו