כדורסלן פצוע מעל שנה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורסלן פצוע מעל שנה.
    מיכאל
    27/03/2013

שלום רב אני בן 25 ועברתי פציעה בברך לפני כשנה,משהו שחיקתי.
    שפשוט המשכתי לשחק עליו זה התחיל מעל הברך בקו של ה-4 ראשי ולאט לאט ירד למטה בצד הברך עד שהגיע למצב כרוני.
    עשיתי MRI ראו רק בצקת מח עצם בLFC למכות שהITB היה ממש ממש ממש ממש מתוח.
    אחרי םיזיוטרפיה של למעלה מחצי שנה הוחלט לנתח.
    עשיתי אורטוסקופיה שבה שייפו את הסחוס בLFC בשל פגמים מזעריים וכן בוצע שיחרור של הריטינקולם כדי שלא יהיה שפשוף של הLFC עם הסחוס.
    אני כבר כ5 חודשים לאחר הניתוח ועדיין אותם כאבים באותם מנחים(כשאני מכופף את הברך קדימה או שבשכיבה אני עושה תנועת פפשיטה.)
    עשיתי עכשיו שוב MRI ולהלן התשובות:
    להלן ממצאי בדיקת MRI של ברך שמאל
    הטכניקה: הבדיקה בוצעה בתהודות P.D עם דיכוי שומן במישור הסגיטלי, בתהודת T2 עם דיכוי שומן במישור
    הקורונלי , DESS במישור אקסיאלי , ובסדרת PD בחתכים אלכסוניים מכוונים לרצועת ה-ACL .
    התוויה קלינית: מעקב אחר ניתוח .
    ממצאים:
    הודגמו אותות תקינים ממח העצם, ללא עדות לשברים בצקות או אוסטיאונקרוזיס .
    הרצועות הצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו תקינות .
    המניסקוסים בעלי מראה וגבולות שמורים .
    המנגנון המיישר מודגם תקין .
    סחוס הפיקה שמור .
    הודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית , ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית .
    לסיכו :ם ללא ממצא חריג משמעותי .

עכשיו אני לא יודע כבר מה לעשות,אני רק עושה עיסויים באזור הברך וכבר הכאביםם מתחילים ורק כשאני נח ממש ולא נוגע במקום יומיים אני מרגיש טוב יותר,הכאב לא מורגש רק כאשר אני לא עושה פעילות כלל וכלל כמה ימים ואז אני מרגיש טוב יותר.
    חשוב להדגיש שבריצה זה פחות כואב למרות שלאחר כמה דקות ריצה אני מתחיל להרגיש.

האם זה כנראה שייך יותר לכיוון של הגידים?כי עד עכשיו כולם הלכו יותר לכיוון של הסחוס..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורסלן פצוע מעל שנה.

הוספת תגובה

• כדורסלן פצוע מעל שנה. - תגובה

דני ליבנה
    28/03/2013

קשה לענות שמעבר לבדיקת הMRI אין מספיק נתונים יכולהיות שהבעיה היא יותר שרירית יכול להיות שהבעיה מפרק מעל או מתחת ישנם מספר רב של אפשרויות שצריך לבדוק
    בברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו