כאבים בגב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב תחתון
    מיכאל
    03/04/2014

שלום רב,
    כעקרון אני די בריא ומנסה לעשות פעילות ספורטיבית לפחות 4 פעמים בשבוע (לרוב זה ריצה על חוף ים). פעם לפני כשנה וחצי במהלך חימום הרגשתי מאין קליק בגב אשר לווה בכאבים מאוד חזקים. תחילה חשבתי שזה שריר, אך אחרי מספר ימים בהם בקושי יכולתי לזוז הבנתי שיש בעיה חמורה יותר. אחרי ביקור אצל רופא\מסג'יסטית פרטית נאמר לי כי זה בקע. היא טיפלה בבעיה, חזרתי להתאמן ולאחר כמה חודשים הפציעה חזרה. אני לא יודע להגיד איזה תנועה גרמה לכך, אך המצב הוא שבמשך שנה אחרונה אני פוגש את המטפלת הזאת פעם בכמה חודשים על מנת שתטפל לי בבקע שנוטה לחזור (היא אמרה כי הבעיה הינה - Schmorl's nodes.
    עד כה לא נבדקתי אצל רופא מתמחה, אני מנסה לקורא חומר בנושא בתקווה למצוא פתרון "קל" לבעיה זו.
    האם אתם יכולים להמליץ על טיפול יעיל בבעיה?

תודה מראש,
    מיכאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגב תחתון

הוספת תגובה

• כאבים בגב תחתון - תגובה

דני ליבנה
    04/04/2014

טיפול יעיל אפשר להמליץ לאחר בדיקה אין נתונים לך לפיזיוטרפיסט מקצועי שיבדק אותך
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו