מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת המדוריםנעם07/05/2014
שלום
יש לי נטיה לכאבי שוקיים במאמץ, כמו כן השרירים בשוקיים מאסיביים, נפוחים, ונוקשים, בעיקר הקדמיים, אני חש כבדות ומלאות בשוקיים.
בעבר הייתי אצל רופא כף רגל שחשד בתסמונת המדורים (מיפוי עצם היה תקין), אך לא טיפלתי בזה.
רציתי בבקשה לשאול כמה שאלות, אני מתנצל מראש על האריכות.
1. האם יש טעם לבצע בדיקת לחצים במדורים בשוקיים אם אני ממילא חושש מאופציה ניתוחית?
2. האם יש אופציה טיפולית שאינה ניתוחית?
3. האם אפשר לחיות עם זה ללא טיפול או שזה גורם לנזק?
4. האם התופעות הללו זה אינדיקציה להימנע מפעילות אירובית דוגמת הליכה מהירה? או שזה רק עניין של תחושה ואם אני מסוגל לבצע, אז אפשר?
5. במידה ויש חסימה של כלי דם כתוצאה מהתסמונת, אני אמור להרגיש בכך? יש דרך לדעת?
6. אלו אופציות ניתוחיות יש? האם יש אופציה לפרסקופית/אנדסקופית? (מן הסתם זה פחות טראומטי, החלמה מהירה, כאבים פחותים), והאם זה יעיל באותה מידה?
7. לאיזה תחום באורטופדיה זה שייך (בעיות שוקיים ותסמונת המדורים בשוקיים)?
סליחה על האריכות, ותודה מראש על התגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת המדורים - תגובה
דני ליבנה08/05/2014אין בדיקת לחצים בדכ בודקים האם יש לחץ על כלי דם שעובריםבין השרירים בעזרת דופלר או האם ישנה ירידה בהולכה של העצבים בעזרת EMG
ישנה אפשרות לטפל בטיפול פיזיוטרפי טיפול ניתוחי רק במקרי קיצון בניתוח בדכ נעשה חתך קטן FASCIOTOMY על מנת לשחרראת הלחץ אפשר לחיות ללא טיפול אבל טיפול לא ניתוחי נכון יעיל מאוד
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?