קיפוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיפוזיס
    משה
    16/06/2014

שלום אני בן 27 כל חיי גבי היה כפוף . היום הלכתי לברר את הענין עם מומחה גב הוא אמר שיש לי קיפוזיס. יש לי כאבי גב תחתון בעמידה ויש לי גם פלטפוס ומדרסים.
    הוא שלח אותי לפיזותרפיה והמליץ לי על אפוסתרפיה שעליה אני כנראה אוותר.
    איך אפשר לטפל בכאבי גב ובמראה המקומר של הגב? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיפוזיס

הוספת תגובה

• קיפוזיס - תגובה

אורן דיסקין
    16/06/2014

אבי שלום,
    לגבי הקיפוזיס לא כתבת האם נעשו צילומי רנטגן לצורך האבחנה. יש צורך לבדוק האם הקיפוזיס הוא בשל מבנה חוליות לקוי או נרכש במהלך השנים בהן לא התיישרת.
    בכדי לענות לך יש צורך לראות הדמיה ולאחר מכן לבדוק אותך ורק אז להשיב.פנה למכון פיזיותרפיה כפי שהמליץ הרופא.
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפוסתרפיה

לילך
    17/06/2014

היי אבי,

שמי לילך, ולמען הגילוי הנאות אני פיזיותרפיסטית העובדת באפוסתרפיה. הייתי רוצה להסביר לך על הטיפול וכיצד הוא יכול לסייע לך.
    יש לנו ניסיון רב עם מטופלים שסובלים מכאבי גב תחתון ומטופלים עם פלטפוס.
    אם תרצה פרטים נוספים תוכל לשאול אותי כאן או ליצור קשר לפגישת ייעוץ ללא התחייבות בטלפון *2767

יום נעים
    לילך, פיזיותרפיסטית מוסמכת, אפוסתרפיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו