מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת גיד אכילסאנונימית23/06/2014
שלום, אני בת 19 סובלת מכאבים כבר בסביבות חודש וחצי. התחיל מכאבים אחרי מאמץ ספורטיבי המשיך לכאבים אחרי הליכה מרובה והתפתח לכאבים וצליעה. טופלתי בארטופן 5 ימים 3 פעמים ביום, עזר טיפה חזרתי לשיגרה יומיים הייתי הולכת קצת ואז היו שוב קצת כאבים נחה ושוב הולכת קצת וחוזר חלילה עד שביום השלישי הייתי על הרגליים יותר מהרגיל ויום אחרי שוב לא יכלתי ללכת יותר. קיבלתי ארקוקסיה (10 ימים) בן גיי ומנוחה בבית. אמרו שזה דלקת גיד אכילס. היום אחרי 3 כדורי ארקוקסיה אני עדיין צולעת, עדיין כואב לי קצת.. מרגישה כאבים ולפעמים עיקצוצים במלאולוס לטרלי. הרופא בדק ומישש את האיזור ואמר שהגיד יותר טוב ואפילו הצלחתי לעשות תרגילים שכאבו בביקור הקודם.
השאלה שלי, אם הגיד יותר טוב ואני על כדורים חזקים.. למה אני עדיין צולעת ולמה עדיין כואב לי ?? יכול להיות שההבחנה שלו לא נכונה? יש לי הפניה לפיזיוטרפיה כי אני כבר קרוב לחודש וחצי לא בשיגרה שלי וכל פעם שנהיה קצת יותר טוב אני מתחילה לחזור לשיגרה ושוב חוזר ושוב צריכה לשבת בבית. בפיזיותרפיה יכולים לאבחן את הבעיה לעומק או שזה רק טיפול בסימפטומים?
העיקצוצים זה משהו שצריך להדאיג או שזה תהליך ריפוי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גיד אכילס - תגובה
דני ליבנה06/07/2014אכן בפיזיוטרפיה אפשר לאבחן ולראות היכן הבעיה ולטפל בה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?