דלקת גיד אכילס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גיד אכילס
    אנונימית
    23/06/2014

שלום, אני בת 19 סובלת מכאבים כבר בסביבות חודש וחצי. התחיל מכאבים אחרי מאמץ ספורטיבי המשיך לכאבים אחרי הליכה מרובה והתפתח לכאבים וצליעה. טופלתי בארטופן 5 ימים 3 פעמים ביום, עזר טיפה חזרתי לשיגרה יומיים הייתי הולכת קצת ואז היו שוב קצת כאבים נחה ושוב הולכת קצת וחוזר חלילה עד שביום השלישי הייתי על הרגליים יותר מהרגיל ויום אחרי שוב לא יכלתי ללכת יותר. קיבלתי ארקוקסיה (10 ימים) בן גיי ומנוחה בבית. אמרו שזה דלקת גיד אכילס. היום אחרי 3 כדורי ארקוקסיה אני עדיין צולעת, עדיין כואב לי קצת.. מרגישה כאבים ולפעמים עיקצוצים במלאולוס לטרלי. הרופא בדק ומישש את האיזור ואמר שהגיד יותר טוב ואפילו הצלחתי לעשות תרגילים שכאבו בביקור הקודם.
    השאלה שלי, אם הגיד יותר טוב ואני על כדורים חזקים.. למה אני עדיין צולעת ולמה עדיין כואב לי ?? יכול להיות שההבחנה שלו לא נכונה? יש לי הפניה לפיזיוטרפיה כי אני כבר קרוב לחודש וחצי לא בשיגרה שלי וכל פעם שנהיה קצת יותר טוב אני מתחילה לחזור לשיגרה ושוב חוזר ושוב צריכה לשבת בבית. בפיזיותרפיה יכולים לאבחן את הבעיה לעומק או שזה רק טיפול בסימפטומים?
    העיקצוצים זה משהו שצריך להדאיג או שזה תהליך ריפוי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גיד אכילס

הוספת תגובה

• דלקת גיד אכילס - תגובה

דני ליבנה
    06/07/2014

אכן בפיזיוטרפיה אפשר לאבחן ולראות היכן הבעיה ולטפל בה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו