מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיפוזיס ופיזורתפיהמשה03/08/2014
שלום אני בן 27 אובחן אצלי עקב כאבים במרכז הגב קיפוזיס והייפר לורדוזיס.
מגיל קטן אני זוכר שתמיד העירו לי שאני כפוף.
רציתי לשאול פיזורתפיה בשיטת שרוט יכול לעזור במראה הגב? או מה שיש זה מה שיש? כי המחירים לא זולים וחבל לי סתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיפוזיס ופיזורתפיה - תגובה
אורן דיסקין03/08/2014משה שלום
אין ביטחון באף שיטה,למעט העובדה שבטוח שאם לא תעשה דבר לצורך שינוי המצב הוא לא ישתנה.
אני מציע לך לנסות, לראות אם אתה מתחבר לשיטת הטיפול ולהבין שהשינוי לא יגיע במהירות.
קח את התרגילים שיינתנו לך ותרגל אותם.
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורן דיסקין
משה03/08/2014רופא גב אמר לי שזה לא יעזור לי למראה אולי רק לכאבים כי אני נמצא בגיל מאוחר.
מה אתה אומר? האם חדר כושר יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורן דיסקין - תגובה
אורן דיסקין04/08/2014משה שלום, אמנם השיטות השונות מיושמות על ילדים צעירים ומתבגרים ואתה אכן אחרי גילאים אלו, אך בכדי לקבל תמונה טובה יותר, נסה להפגש עם פיזיותרפיסט המתמחה בשיטת שרוט שיענה לך על כל שאלותיך וייתן לך דוגמאות לתרגילים ואולי אף יעבוד איתך בכדי שתבין יותר, האם זו שיטה שיכולה לשפר את מצב עמוד השדרה שלך או לפחות לשפר את נושא הכאבים,או שאין לשיטה כלים עבורך כלל.
ייתכן והאורטופד המומחה לעמוד שדרה ראה בצילומי ההדמיה של עמוד השדרה שלך שיש לך חוליה אחת או יותר שהמבנה שלהן אינו כפי שצריך להיות אלא פגום ולכן השיטה לא תוכל ''ליישר'' אותך אלא רק לטפל במכאוביך.
חדר כושר הוא מקום טוב לעבוד על שרירי הגוף, להתחזק ,לבצע פעילות אירובית וכד' אך בכדי לשפר את היציבה צריך הכוונה לתרגילים שיחזקו את השרירים הצפציפיים שצריך לחזק ושיפור המודעות שלך ליציבה נכונה גם בזמנים שאתה בעבודה\לימודים וכו' בדומה להליכתם של רקדנים גם כשאינם בשיעור מחול או במופע.
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?