מבנה גוף רזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבנה גוף רזה
    רועי
    24/04/2008

שלום רב.
    אני בן 22 גובה 1.80 שוקל 75
    היתתי ברוב שנות ההתבגרות בחור מאוד רזה..שקלתי בסביבות ה50 קילו ורק לאחרונה התחלתי ללמוד על הנושא ולהתחיל להתאמן באופן רציני ולאכול ועליתי במשקל בצורה מכובדת.

הבעיה שעדיין מפריע לי שהמבנה גוף שלי צר ועושה תחושה של רזה..אז נכון המסת שריר שלי קצת גדלה אבל עדיין בעצם כמו בכתפיים ובמותן אני מרגיש רזה יחסית לאחרים שאני אפילו שוקל יותר מהם.

האם זה משהו שאין לי מה לעשות איתו? זהו המבנה הגופני שלי וככה זה תמיד ישאר? האם אפשר להיבדק אצל רופא כלשהו כדי לבדוק את זה ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבנה גוף רזה

הוספת תגובה

• מבנה גוף רזה

דני ליבנה
    27/04/2008

שלום רב
    מבנה גוף רזה בהחלט ניתן לשפר ,פיתוח גוף הינו מקצוע שיש מאחוריו הרבה מחקרים אנשים עשו על הנושא הזה דוקטורטים , כדאי לך לפנות למאמן כושר מקצועי שיבנה לך תכנית שמתאימה לך ותראה תוצאות .
    בהצלחה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבנה גוף רזה

משה ברטר
    28/04/2008

כפיזיותרפיסת ששיחק בעבר גם כדוריד וגם רוגבי אני יכול להגיד לך שניתן להשיג תוצאות מדהימות
    בן דודי 1.96 מטר ושקל רק 73 כיום הוא שוקל 86 ואף אחד לא חושב שהוא מקל רזה.
    העיקרון הינו העלאת מסת גוף - המשמעות הינה השמנה של 10-12 קילו ואז חזרה לחדר כושר ולהרמת משקולות. תוך כדי הקפדה על תזונה של 60% פחמימות ומספיק חלבונים.
    לאחר שתתחטב ותוריד 4-5 קילו יש לחזור לעליה במשקל של 10 קילו ושוב חזרה להרמת משקולות.
    כך בחשבון שאני לא בטוח שזה בריא אך כך מגדילים מסת גוף. צריך הרבה רצון והתמדה רצוי מאוד מאמן כושר שיעבוד איתך אישית או שותף טוב לאימונים שמבין בבניית גוף, על מנת להגיע לתוצאות
    יפות אחרת חבל על ההשמנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו