מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בעקבbil18/06/2015
שלום,
תמיד היה לי פלטפוס, מעולם לא היו לי כאבים ולא הלכתי עם מדרסים עד שהתגייסתי לצבא (לא קרבי) והחלו לי כאבים שמלווים אותי כ-3 שנים באזור העקב בעיקר בעת עמידה (בצבא האורטופד אמר לי שזה לא נגרם מהשימוש בנעליים הצבאיות ושלא מדובר בדורבן והיום אני הולך עם מדרסים (ניסיתי מס' מדרסים), אך עדיין מרגיש עומסים באזור בעמידה קצרה יחסית. אם אני מנסה להיות יחף על ריצפה אני שומע מעין קנאקים באזור העקב ומרגיש שאני דורך על "אבנים" מה שלא היה טרם הגיוס. הייתי אצל מס' אורטופדים,אך האבחנות קצת שונות: 1) כפות רגליים שטוחות עם פרונאציה ניכרת, עקבים בואלגוס, הליכה על האצבעות אין תיקון מלא של הקשת האורכית,תנועת המפרקים סביב הטאלוס טובות, קיצור קל מאוד של גיד אכילס ובליטה גרמית על לחץ של הנאביקולאר כלפי הרצפה. 2)פלטפוס פלקסיבי ניכר. רגישות ע"פ הקלקנאוס התחתון-לא מוצא הספציה הפלנטרית. רושם של דלדול כרית השומן, ללא חסרים נוירווסקולריים. גיד הטיביאליס האחורי שמור. heel pain. ואחרון: טמח של אמצע כף הרגל, אי ספיקה של גיד הטיביאליס
האחורי,כף רגל מאוד צרה, calcaneo valgus.
מה עושים עם הסתירות בין האבחנות, האם פיזיותרפיה או טיפול אחר (שאינו ניתוח) יכול לעזור? ואם אפשר המלצה לפיזיותרפיסט שמתמחה בכף רגל באזור מרכז/שרון? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בעקב - תגובה
דני ליבנה21/06/2015אכן בלגן עדיף להגיע לפיזיוטרפיסט המתמחה בכף הרגל והבנה מכנית של הבעיה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפוש פיזיותרפיסט
bil21/06/2015אני מעוניין להתחיל טיפולים אצל פיזיותרפיסט שההתמחות שלו היא מעמיקה בכף רגל- (בחיפוש באינטרנט נתקלתי רק בנתי שטיין), האם את מכירה עוד מישהו בתחום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?