חמש שנים לאחר ניתוח מתיחת רצועות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חמש שנים לאחר ניתוח מתיחת רצועות..
    רועי
    28/06/2015

לפני כחמש שנים עברתי ניתוח למתיחת רצועות בקרסול ימין והוצאת הצטברות סידן שהפריעה לי לבצע פעולות ספורטיבית ואף הקשה על הליכה.
    הניתוח בוצע ע"י פרופסור ניסקה בבית חולים בכפר סבא וכחודש וחצי לאחר מכן חזרתי לעסוק בספורט כולל ריצות עם כאבים קלים שמקרינים על האזור החיצוני של שריר התאומים. בכל מקרה זה לא הפריע לי עד שהתגייסתי לקרבי ושם הפנו אותי שוב למנתח שלאחר בדיקות הסביר שזו תופעה שקוראת כתוצאה מלחץ על העצב והתקצרות השרירים ללא פעילות ועקב הניתוח לא תופעה מסוכנת אך לא נעימה במאמץ.
    בצבא טופלתי טיפול אחד אצל פיזאותרפיסט לטעמי מדהים שנתן תחושת שיפור אך לצערי לא יצא לי לפגוש אותו שוב.
    אני גר באזור הצפון ואשמח לעצות לטיפול/הפנייה למטפל הנכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חמש שנים לאחר ניתוח מתיחת רצועות.. - תגובה

אורן דיסקין
    30/06/2015

רועי שלום. אנו לא ממליצים על מטפל כזה או אחר.
    לבריאות
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההמלצה לפתרון הבעייה?

רועי
    30/06/2015

האםיש טיפול יעיל לבעייה?
    פיזטתרפיה/דיקור/רפלקסולוגיה
    איזה סוג טיפול מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההמלצה לפתרון הבעייה? - תגובה

אורן דיסקין
    01/07/2015

רועי שלום
    מאחר וסיפרת שהטיפול שקיבלת בצבא עזר לך מאד אני מניח שטיפולים נוספים יוכלו לשפר ולקדם את מצבך. מבחינת סוג הטיפול אנו כמובן ממליצים על פיזיותרפיה אך חשוב להבדק ולהחליט מהן הבעיות איתן צריך להתמודד נכון לעכשיו ומהן מטרות הטיפול. לפי זה מתאימים את סוג הטיפול. נוכחתי לראות ששילוב של מס' דיסציפלינות יכול להועיל מאד
    לבריאות אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו