מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חמש שנים לאחר ניתוח מתיחת רצועות..רועי28/06/2015
לפני כחמש שנים עברתי ניתוח למתיחת רצועות בקרסול ימין והוצאת הצטברות סידן שהפריעה לי לבצע פעולות ספורטיבית ואף הקשה על הליכה.
הניתוח בוצע ע"י פרופסור ניסקה בבית חולים בכפר סבא וכחודש וחצי לאחר מכן חזרתי לעסוק בספורט כולל ריצות עם כאבים קלים שמקרינים על האזור החיצוני של שריר התאומים. בכל מקרה זה לא הפריע לי עד שהתגייסתי לקרבי ושם הפנו אותי שוב למנתח שלאחר בדיקות הסביר שזו תופעה שקוראת כתוצאה מלחץ על העצב והתקצרות השרירים ללא פעילות ועקב הניתוח לא תופעה מסוכנת אך לא נעימה במאמץ.
בצבא טופלתי טיפול אחד אצל פיזאותרפיסט לטעמי מדהים שנתן תחושת שיפור אך לצערי לא יצא לי לפגוש אותו שוב.
אני גר באזור הצפון ואשמח לעצות לטיפול/הפנייה למטפל הנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמש שנים לאחר ניתוח מתיחת רצועות.. - תגובה
אורן דיסקין30/06/2015רועי שלום. אנו לא ממליצים על מטפל כזה או אחר.
לבריאות
אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההמלצה לפתרון הבעייה?
רועי30/06/2015האםיש טיפול יעיל לבעייה?
פיזטתרפיה/דיקור/רפלקסולוגיה
איזה סוג טיפול מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההמלצה לפתרון הבעייה? - תגובה
אורן דיסקין01/07/2015רועי שלום
מאחר וסיפרת שהטיפול שקיבלת בצבא עזר לך מאד אני מניח שטיפולים נוספים יוכלו לשפר ולקדם את מצבך. מבחינת סוג הטיפול אנו כמובן ממליצים על פיזיותרפיה אך חשוב להבדק ולהחליט מהן הבעיות איתן צריך להתמודד נכון לעכשיו ומהן מטרות הטיפול. לפי זה מתאימים את סוג הטיפול. נוכחתי לראות ששילוב של מס' דיסציפלינות יכול להועיל מאד
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?