מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי שוקייםדן06/05/2008
שלום
בשנים האחרונות אני (בן 33) סובל מכאבי שוקיים בזמן הליכה מאומצת, וזה בא לידי ביטוי בעיקר בעליות.
הכאב הוא בלתי נסבל וחד בחלק הקידמי של השוק, וכן תחושה כאילו כל השוק מאובן ולוחץ וזה מקשה עלי מאוד בפעילות גופנית כמו הליכה, כך שדי מהר אני נשבר שוב ושוב מלעשות פעילות גופנית.
מיפוי עצם תקין.
בדיקת דופלקס כלי דם (עורקים+ וורידים) תקין.
אורטופד מומחה לכף רגל וקרסול שבדק לא מצא בעיה בקרסול שיכולה לגרום לזה, והאבחנה שלו היתה שכנראה מדובר בתסמונת מדורים קדמיים כרונית, כשהטיפול לזה הוא ניתוחי.
מאחר ואני לא שש לניתוח, רציתי לשאול האם כאב שוקיים בזמן הליכה יכול להיות גם תוצאה של בעיה בגב/עמו"ש ? ואם כן מה ניתן לעשות בתחום בירור/טיפול ?
ואיזה עוד סיבות יכולות לגרום לכאב מהסוג הזה ? (לפני שאני ניגש לאופציה הניתוחית)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שוקיים
דני ליבנה09/05/2008שלום רב
כאבי שוקיים יכולים להגרם ממס סיבות אני מבין ששללב שברי הליכה ובדיקת הדופלר תקינה כנראה שמדובר shine splints שהנה תסמונת של כאבים ברק הרכה סביב השוק הנגרמת בדכ מחוסר איזון שרירי בין השריירם השונים המייצבים את הקרסול , הטיפול היעיל לכך הינו טיפול פיזיוטרפי , וגם עם זה תסמונת הלשכה הקדמית גם כאן הטיפול יעיל וכמובן שאין שום צורך בשום ניתוח תיגש לפיזיוטרפיה הקרובה למקום מגוריך ותטפל שם ,אגב כנס לאתר שלי ותוכל לקרוא בצורה מפורטת יותר על נושא כאבי השוקיים
בהצלחה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?