מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיזיותרפיה לגב תחתון בלט דיסקקרן10/03/2016
לפני חודשיים התגלה לי בגב התחתון בלט דיסק בקע דיסק דרך בדיקת סי טי שעשיתי עכשיו סבלתי במשך חודשיים כאבים חזקים הגעתי למצב שלא יכחתי לדרוך על רגל שמאל אבל הכאבים התמקדו רק ברגל שמאל אחר כך זה גם הקרין לרגל ימין עכשיו המצב הוא כזה רגל ימין כואבת יותר מרגל שמאל עשיתי דיקור סיני חמישה טיפולים לא עזר אפילו בטיפת שיפור בכאבים אחר כך עברתי לכירופרטיקה עשיתי 3 טיפולים המצב שלי רק החמיר וזהו הפסקתי והיום התחלתי פיזיוטראפיה נתנו לי 12 טיפולים זה יוצא בערך 3 שלושה חודשיים טיפול אחד בשבוע עכשיו רציתי לשאול מתי מתחילים להרגיש בפחות כאבים הכוונה הכאבים יורדים למינימום אני הולכת עם קביים כרגע מה שהכי כואב לי זה רגל ימין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
קרן10/03/2016התחילו לי גם כאבים בבטן תחתונה יש קשר לגב ולרגליים יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
אורן דיסקין10/03/2016קרן שלום. אין מספיק נתונים בכדי לתת לך תשובה, למרות זאת, רצוי לשים לב האם הכאבים שאת חווה כואבים גם באזור בו נוצר לחץ כאילו היית יושבת על אוכף של סוס(ישבן והירכיים הפנימיות).
האם יש ירידה בשליטה על הסוגרים(בריחות, צריבות וכד')
האם יש שליטה על כף הרגל (ימין,שמאל)
האם יש כאבים במהלך הלילה שמעירים מהשינה או מפריעים להרדם
במידה ויש סימנים כאלו או דומים רצוי לחזור לאורטופד המתמחה בבעיות עמוד השדרה.
לגבי הטבה במצב זה מאד אינדיבידואלי.
רצוי לקבל יותר מטיפול אחד בשבוע. יש לנסות לבצע את התרגילים שיינתנו בפיזיותרפיה בכל יום באופן עצמאי.
לגבי כאבי הבטן ייתכן שהם נגרמים מנטילת כדורים אנטי דלקתיים?
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?