מתי יחול שיפור אחרי ריסוק עצם ההומרוס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי יחול שיפור אחרי ריסוק עצם ההומרוס?
    שרון
    28/03/2016

שלום אני בת 62 לאחר מעידה ונפילה על צד שמאל של הגוף עצם ההומרוס התרסקה בעקבות כך עברתי נתוח החלפת מפרק כתף חלקי. זה קרה ב-12/2015 מאז אני מוגבלת בידי ואין באפשרותי להרים את היד השיפור בתנועה הנו זעום. כמו כן אין ביכולתי לנהוג כפי שהייתי רגילה. שאלתי האם זה יקח עוד הרבה זמן וכמה כמו כן אני עושה פיזיוטרפיה פעם עד פעמיים בשבוע וכן עשיתי טיפולי הידרותרפיה. אשמח לקבל תשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתי יחול שיפור אחרי ריסוק עצם ההומרוס? - תגובה

אורן דיסקין
    29/03/2016

ים שלום
    אין מספיק מידע בשאלתך אך בכל מקרה אנסה לענות לשאלותיך.
    מבחינת הזמן שעבר מהניתוח - את עדיין רחוקה מסיום תהליך השיקום. כלומר גם לו היו לך טווחי תנועה מלאים וכח וכד' עדיין את נמצאת בתקופת השיקום לעוד מס' רב של חודשים.
    מבחינת טווחי התנועה והכח - יש צורך בעבודה הרבה יותר אינטנסיבית מאשר פעם אולי פעמיים בשבוע.
    הידרותרפיה - היא דרך טיפול נהדרת ואני ממליץ לך להמשיך לקבל טיפולים כאלו או לפחות ללכת לבריכה ולתרגל באופן עצמאי. כתף הוא מפרק בעל תנועה מאד רחבה וכן בעל עצבים רבים לצורך הפעלת כל השרירים המפעילים אותו, לכן הדרך.לשיקום היא ארוכה מייגעת וקשה.
    המשיכי לעבוד קשה לצורך השגת מטרותיך(נהיגה וכו' )
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו