פציעה של כדורסלן מזה שנה וחצי בשרירי הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה של כדורסלן מזה שנה וחצי בשרירי הבטן
    מיכאל
    07/06/2016

שלום רב.
    לפני כשנה וחצי החלו כאבים בבטן חתחונה בצד שמאל באיזור הפוביס ושרירי הבטן התחתונה(שמאל)
    עשיתי US דינמי וראו שיש דלקת באיזור הפוביס עם החיבור של האדוקטורים בנוסף לבקע ספורטאים.
    משכתי את זה שנה וחצי, זריקות של קורטיזון הקלו משמעותית על הכאבים כל פעם למשך של כ3 חודשים. שיחקתי כל התקופה הזאת עם הפציעה.
    הייתי אצל מומחה בקעי ספורט שמיד טען שיש לי בקע ספורטאים משני הצדדים,עשיתי ניתוח של בקע ספורטאים משני הצדדים ואפילו טען שבצד ימין הבקע ספורטאים היה קשה יותר(למרות שלא היו כאבים בצד זה)+ בקע טבורי שהיה לי בנוסף לפציעת הסטרס בדרגה 3 מתוך 5. בניתוח הוא גם ראה צמיגיות בעקבות הזרקות של הסטרואידים ודלקת חריפה בפוביס שהוא ניקה.
    אני כ-8 ימים לאחר הניתוח ויש לי את אותם כאבים שהיו לי בצד שמאל בטרם הניתוח.
    אני בלחץ מאוד גדול שהבעיה שלי לא קשורה לבקעים. האם הגיוני?
    האם השיקום שאני אמור לעבור כעת היא שאמורה לפתור את הבעיה או שכבר אני לא אמור להרגיש את הכאבים שהיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פציעה של כדורסלן מזה שנה וחצי בשרירי הבטן - תגובה

אורן דיסקין
    07/06/2016

מיכאל שלום.
    הניתוח שלך טרי, כלומר 8 ימים לאחר הניתוח אתה עוד אמור לחוש בכאבים שהיו,בנוסף הטיפול שעברת מוסיף גם הוא לכאבים במיוחד כאשר מדובר בניקוי והטריה של אזור הדלקת. כל פתיחה של רקמה רכה מוביל לכאבים בשל הנזק שנעשה לצורך התיקון ותהליך ההחלמה.
    ייתכן שכל מה שנעשה לא טיפל בבעיה ממנה נובע הכאב אך אני בספק רב שזה המצב.
    אתה אמור להתחיל שיקום לפי הנחיות הרופא, הוא אמור לתת לך פרוטוקול שיקום לפיו הוא רוצה שהשיקום שלך יתקדם. בפרוטוקול צריכים להיות רשומים מהם השלבים אותם אתה צריך לעבור,מה אסור ומה מותר ובאיזה שלב.
    החלמה מהירה.
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו